Binck: zijn Tesla rijders betere beleggers?

Eerder onderzoek onder Nederlandse beleggers leverde als uitkomst dat Volvo -rijders de beste beleggers waren. Maar toen was er nog geen Tesla. Het antwoord op deze vraag is (nog) niet bekend. Wel weten wij dat zowel BinckBank als Tesla in korte tijd het landschap compleet hebben veranderd. Kort door de bocht hebben BinckBank en Tesla beide vanuit een positieve visie een vernieuwingsslag in de markt weten door te voeren.

BinckBank heeft de bakens verzet door particuliere beleggers dezelfde mogelijkheden te bieden als professionele beleggers. Online beleggen tegen scherpe tarieven met een uitstekende klantenservice heeft zo voor een aardverschuiving in het beleggigslandschap gezorgd. Tesla heeft elektrisch rijden aantrekkelijk gemaakt. Onder dat motto start BinckBank de najaarscampagne: “Stap nu in bij BinckBank én stap in uw eigen Tesla. Met deze actie maken deelnemers kans om een jaar lang te rijden in een Tesla Model S.

BinckBank organiseert de €50 Transactietegoed-actie & Tesla-actie, waarbij nieuwe klanten in de periode van 1 november 2014 tot en met 31 december 2014, €50,- transactietegoed ontvangen bij het openen en activeren van een rekening bij BinckBank . Tevens maken deze nieuwe klanten kans op een jaar lang rijden in een Tesla Model S als in de actieperiode een transactie is verricht. Bestaande klanten kunnen door het verrichten van een transactie eveneens meedingen naar de Tesla-actie. Doen zij in de actieperiode een transactie dan dingen zij automatisch mee.

Meer over de actie en de voorwaarden is te vinden op BinckBank .nl