Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet Lennar Corp

Maandag komt het Amerikaanse Lennar haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Lennar over dit jaar komt uit op 12,54 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 10,95 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Lennar in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 989 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 4,29 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 12,38 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,16 cent. Het dividendrendement komt hiermee op 0,3 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de bouw- en infrastructuursector ligt op een nihile 0,54 procent.

Lennar 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 9,55 miljard dollar.

Het aandeel sloot donderdag op 53,1 dollar.

Historische koersen Lennar afgelopen 10 jaar

fundamenteel onderzoek lennarcorp

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.