Analisten gaan uit van recordjaar voor Dialog Semiconductor

Morgen opent het Duitse Dialog Semiconductor haar boeken over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 1,37 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is fors meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 1,2 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Dialog Semiconductor in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De meeste analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 204 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 2,6 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende op 14,6 te liggen.

Analisten verwachten over dit jaar geen dividenduitkering. Gemiddeld levert een aandeel in de producenten van halfgeleiders levert een beperkt dividendrendement van circa 0,25 procent op.

Laatste taxaties rond de 48 euro

Bankhaus Lampe, Barclays en Deutsche Bank gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Dialog Semiconductor 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 2,96 miljard .

Om 13.17 stond het aandeel 2,77 procent hoger op 37,95 euro.

Historische koersen Dialog Semiconductor van 2007 tot 2017

fundmantele data dialogsemiconductor

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.