Traden op Vestle voor beginners

Vestle is een state-of-the-art handelsplatform dat door aangeboden wordt door iFOREX, een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in CFD's en buitenlandse valutatrading. Vestle is een gereguleerd bedrijf dat beleggers een handelsplatform biedt zowel in de browser als via een mobiele applicatie. Om te kunnen beginnen is het goed om te weten welke producten Vestle aanbiedt en welke soorten accounts beschikbaar zijn voor beleggers.

Beleggen

Actief investeren

Vestle staat voor een actieve benadering van investeren voor individuele handelaren en portefeuillebeheerders. De producten zijn gericht op verschillende sectoren, waardoor je risico's kunt nemen in buitenlandse valuta, grondstoffen, aandelenindices en aandelen. Bovendien biedt Vestle Exchange Traded Funds ( ETF 's) die sectorgericht zijn, waarmee je risico's kunt nemen met behulp van een 'mandje' aan aandelen in dezelfde sector. De ETF XLE is bijvoorbeeld een energie- ETF in de sector energie.

Hefboomwerking en CFD's

Vestle gebruikt CFD's als instrumenten die worden verhandeld om rendement te genereren. Een CFD is een 'Contract voor Verschil' die een belegger als hefboom gebruikt op een positie. In plaats van de volledige waarde van de positie te boeken ben je alleen verantwoordelijke voor het verschil tussen het moment dat je de CFD koopt en het moment dat je de CFD weer verkoopt. CFD's zijn beschikbaar voor valutaparen zoals EUR/USD , en crypto-valutaparen zoals Bitcoin. Je kunt ook goud en olie verhandelen, en grote aandelen zoals Apple en Facebook .

Een CFD biedt een hefboom (leverage) die je rendement kan verhogen. De hefboomwerking die je kunt bereiken is afhankelijk van het product. Met hefboomwerking kun je slechts een fractie van de waarde van de positie boeken. Facebook -aandelen zijn bijvoorbeeld momenteel $190 per aandeel waard. Een effectenmakelaar zou vereisen dat je $190 in je account hebt staan om een aandeel Facebook voor je te kunnen kopen. Als alternatief kun je een CFD kopen die een positie neemt op een Facebook -aandeel voor een fractie van de waarde van het echte aandeel. In veel gevallen hoef je slechts 5% van het benodigde kapitaal te hebben om aandelen in je account te kopen om 100% van de waarde te kunnen beheren. Deze vorm van hefboomwerking kan je rendement aanzienlijk verhogen en stelt je in staat om te speculeren op de richting (waardevermindering of -vermeerdering) van aandelen, valuta's en grondstoffen met zeer weinig kapitaal in je account.

Trading

Als je je hebt geregistreerd en je account hebt voltooid, ben je klaar om je eerste transactie uit te voeren. Voordat je kapitaal gaat vastleggen, moet je je trade zorgvuldig onderzoeken en je informeren over de activa waar je een positie op neemt. Aexaandelen
Een positie innemen is eenvoudig. Geef eerst aan dat je een nieuwe positie wilt. Kies dan het instrument dat je wilt verhandelen, zoals een valutapaar EUR/USD . Kies vervolgens de omvang van de positie. je kunt dan de richting kiezen, kopen of verkopen.

Je stijl van handelen kiezen

Beursaandelen

Vestle heeft een account voor alle soorten handelaren waarmee je het meeste uit je trading-ervaring haalt, of je je nu liever specialiseert, diversifieert of combineert.