Wat is crypto

Het verwijst naar de digitale valuta die wordt gebruikt bij het uitwisselen van goederen en diensten, en het is ontworpen als ruilmiddel. Cryptomunten die eigendom zijn van individuen worden opgeslagen in een grootboek en om transactierecords te beveiligen, wordt sterke cryptografie gebruikt zoals gepubliceerd op cryptonews.com

Bitcoin en investeringseffecten:

De eerste gedecentraliseerde cryptocurrency is Bitcoin . Het is een gedecentraliseerde digitale valuta, uitgevonden in 2008. Het is een voorlopige en labiele opslag; Gary Gensler, de voorzitter van de Securities and Exchange Commission in de Verenigde Staten, heeft in het kort aan CNBC beschreven dat er veel andere crypto-tokens beschikbaar zijn; ze worden beschouwd als waardepapieren, maar worden op dit moment niet als cryptocurrencies behandeld. Verder zei Gensler dat de investering van crypto-investeerders in gevaar is wanneer ze in ruil handelen. Bitcoin is gebruikt om te investeren, maar het is niet veilig en regelgevende autoriteiten denken dat er een risicofactor verbonden is aan dat soort investeringen.

Nuevi is een bedrijf dat betalingen elektronisch verwerkte, heeft aangekondigd dat de crypto-industrie heeft gefaciliteerd met fiat-infrastructuur van meer dan $ 250 miljoen, en het zou mogelijk kunnen zijn door Fintech startup simplex samen te stellen. Verwacht wordt dat de deal na de eerste helft van het jaar zal worden afgerond na goedkeuring door de regelgevende instanties.

Wijzigingen om cryptocurrency meer vertrouwd te maken:

Samen met de Verenigde Staten wordt een onderzoek uitgevoerd. Federal Reserve, die onderzoekt dat cryptocurrency geen veilige plek is om te investeren, en bijna 5 van de honderd respondenten waren van mening dat het de financiële stabiliteit van welke economie dan ook bedreigt. Bloomberg meldde dat wanneer de financiële gegevens van de betalingsprovider-square worden geschat, blijkt dat de stijgende populariteit van Bit Coin ertoe heeft geleid dat de inkomsten periodiek tot drie keer toenemen. Volgens hem groeide het van 360 miljoen dollar naar 3,51 miljard dollar.

Bitpay is een betalingsprovider voor cryptocurrency en heeft meer betalingsopties voor verkopers voorgesteld. Verpakte BTC en Dai Stablecoin zijn beschikbaar; beide hebben geen aanvullende integratie nodig, en ze zullen anticiperend beschikbaar zijn voor gebruik in deze maand.

Investeringseffect:

Digitaal activaplatform Bitpanda gevestigd in Wenen zei dat uitbreidingen nodig zijn , en er zou geld worden ingezameld voor ongeveer 10 miljoen euro voor serie B-ronde. De uitbreiding versterkt het institutionele kader en verbetert de reputatiepositie in heel Europa. Dalby citeerde dat innovatieve Bitcoin -oplossingen voor instellingen potentieel economische empowerment voor iedereen mogelijk maken.

Juridische acties:

General Letitia Attorney uit New York heeft een wettelijk beperkt handelsplatform voor cryptocurrency, bekend als Coinseed, dat zich overgeeft aan frauduleuze operaties en illegale acties. Hij roept op om Coinseed te verbieden, en zijn CEO is beperkt voor het uitvoeren van transacties zonder vergunning en beschermt investeerders.