Frisby over de bitcoin

Bitcoin (BTC), een digitale valuta, is voor velen over de hele wereld nog steeds iets nieuws. Er ontstond een mysterie toen de nachten in Londen oplichtten met slogans met een BTC-thema. De activiteiten van de mysterieuze BTC-projecties zijn opgenomen door de beroemde komiek en acteur Dominic Frisby, die in de schijnwerpers kwam na zijn virale video over Brexit "17 Million F ** k Offs."

Slogans die brullen

In de afgelopen jaren is Frisby een libertaire auteur en crypto-liefhebber geworden. Bovendien is hij de kroniekschrijver geworden van nachtelijke projectionistische activiteiten. De manoeuvre in projectie omvat het plaatsen van levendige slogans, dat wil zeggen: " Fiat is een bubbel; bitcoin is de pin" op het gezicht van de Bank of England in London's Thread Needle St. Een andere slogan luidt, "Geld drukken is stelen van de armen." Het hoofdkantoor van BBC Broadcasting House ervoer ook de nachtprojectie met BTC-thema in de aanloop naar de lokale verkiezingen op 7 mei, die zei: "Stem niet, HODL."

Bitcoin lost dit op ...?

Het is voorspelbaar, er is een niet-vervangbare token (NFT) twist aan deze Bitcoin-projecties, aangezien een foto van de Frisby-snapped light-aanvallen "bitcoin fixes this" luidt en al verkocht op het Rarible-platform, dat ook andere politiek geladen lichtshows NFT's organiseert. Een andere gepleisterde verklaring overal in de Bank of England zei dat je een zeer actuele geldprinter met een BURRR-thema kon kopen, aangezien MoneyWeek meldde dat het Verenigd Koninkrijk momenteel op zijn grootste schuldenberg zit sinds de Tweede Wereldoorlog.

The Financial Times ’City Response

Deze verklaring bevat een sarcastische reactie van Insider-columnist van The Financial Times ’City toen de krant haast had om een ​​vraag te formuleren over de geheime crypto-projectionist die volgens hem door niemand is gesteld. De columnist gaf ook aan dat het "opmerkelijk toeval" was dat Frisby toevallig "de Bank of England op het juiste moment passeerde gedurende talloze opeenvolgende nachten" en de opdracht kreeg om op te nemen het BBC-incident zoals geschreven op cryptonews. com

Sherlock Holmes-analogie

Dezelfde columnist draaide Sherlock Holmes om met een opmerking over de handtekening dat de Boris Johnson, Rishi Sunak, de Britse minister van Financiën, en de Londense burgemeester Sadiq Khan dezelfde gekrabbelde handtekening in de rechterbenedenhoek hebben op hun kantoren die begint met een "F" en eindigt met een "Y." Cryptonews.com, die Dr. Watson speelt: het fictieve personage in de Sherlock Holmes-verhalen, wil er graag op wijzen dat de "Y" in kwestie wellicht een "Z" - het handvat van de maker van de niet-vervangbare tokens is 'Fraz'. En "Fraz" beweert dat het hun missie is om het systeem te verpletteren met oneerbiedige projecties en onaanvaardbare liedjes. Misschien de nummers zoals "17 Million F ** k Offs."

Projecties vind-ik-leuks door velen

De Bitcoin-advocaat en Quantum Economics-analist Jason Deane wees erop dat hoewel hij "dol was op" de projecties, de boodschap kan worden neergelaten op niet-crypto-mensen, door op Twitter te tweeten dat hij in zijn praktijk van presenteren aan [duizenden] van mensen over dit onderwerp, bijna niemand weet wat 'fiat' geld is!

Last but not least

De laatste post van Frisby over de arrestatie van tweeter betuigt de laatste poging van de filmoperateur: het projecteren van een slogan op de zijkant van de Big Ben in de Houses of Parliament luidt "vrijen, geen wetten".