Oprichter Swydo koopt reporting en monitoring platform terug van DialogTech

Swydo, wereldwijd een van de toonaangevende reporting en dashboarding platformen voor digital marketing agencies, brands en mediabedrijven, kondigt vandaag de terugkoop aan van het bedrijf van DialogTech, gevestigd in Chicago (VS).

Een strategische heroriëntatie bij het Amerikaanse moederbedrijf is voor Jeroen Maljers, oprichter en managing director van Swydo, een unieke kans om zijn bedrijf drie jaar na de overname terug te kopen. Samen met de nieuwe mede-eigenaar Marc Duijndam, voormalig managing director van Alphabet Benelux en CEO van Funda, neemt hij de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich.

Swydo is in 2011 gelanceerd als een standalone rapportage platform. Het bedrijf trok al snel de aandacht van digital marketing bureaus, merken en franchisers in heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika en de regio Azië-Pacific.

"We zijn zeer verheugd dat we ons weer volledig kunnen richten op het doorontwikkelen van het platform, het uitbreiden van onze partnerschappen, het optimaal inzetten van ons team en de groei van het bedrijf vervolgt Maljers. "Marc zijn jarenlange ervaring en kennis is een aanwinst voor ons managementteam. Hierdoor zijn we in staat om nieuwe groei- en innovatiedoelstellingen voor Swydo te realiseren."