Fagron NV: Openbaarmaking van ontvangen kennisgeving

Gereglementeerde informatie
Waregem (België)/Rotterdam (Nederland)[1], 12 april 2016

Overeenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Fagron op 8 april 2016 een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhouderschap van The Goldman Sachs Group, Inc. de kennisgevingsdrempel van 5% heeft overschreden door de verwerving van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.

De op 8 april 2016 gedateerde kennisgeving bevat de volgende informatie:

  • Op 4 april 2016 heeft The Goldman Sachs Group, Inc., een moederonderneming of een controlerende persoon, de kennisgevingsdrempel van 5% overschreden door de verwerving van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.
  • Op de datum van de kennisgeving bezit The Goldman Sachs Group, Inc. in totaal 2.080.255 stemrechten. 1.407.836 stemrechten worden gehouden door Goldman Sachs International, 659.028 stemrechten worden gehouden door Goldman Sachs Asset Management, L.P., en 13.391 stemrechten worden gehouden door Goldman Sachs Asset Management International.
  • Op basis van de noemer van 32.111.827 (totaal aantal stemrechten), bezit The Goldman Sachs Group, Inc. op de datum van de kennisgeving in totaal 6,48% van het totaal aantal stemrechten.
  • De keten van gecontroleerde ondernemingen van The Goldman Sachs Group, Inc. is toegevoegd aan de kennisgeving van The Goldman Sachs Group, Inc. en kan op investors.fagron.com worden geraadpleegd via deze link .

In het geval van verschillen tussen de Engelse vertaling en het Nederlandse origineel van dit persbericht, zal de laatste prevaleren.

Voor meer informatie:
Constantijn van Rietschoten
Chief Marketing Officer
Tel. +31 6 53 69 15 85
constantijn.van.rietschoten@fagron.com

Profiel Fagron
Fagron is een wetenschappelijke farmaceutische R&D-onderneming die gericht is op het optimaliseren en innoveren van gepersonaliseerde farmaceutische zorg. Fagron levert Fagron Specialty Pharma Services, Fagron Trademarks en Fagron Essentials aan apotheken, klinieken en ziekenhuizen in 32 landen wereldwijd.

De Belgische vennootschap Fagron NV is gevestigd in Waregem en is genoteerd aan Euronext Brussels en Euronext Amsterdam. De operationele activiteiten van Fagron worden aangestuurd vanuit de Nederlandse vennootschap Fagron BV. Het hoofdkantoor van Fagron BV is gevestigd in Rotterdam.

[1]Dit persbericht wordt verstuurd door Fagron NV en Fagron BV.

Open onderstaande link voor het persbericht:

Openbaarmaking van ontvangen kennisgevingThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Fagron NV via GlobeNewswire

HUG#2002657