Gereglementeerde informatie - Ageas meldt ontslag van bestuurslid Davina Bruckner

Ageas meldt dat Davina Bruckner om persoonlijke redenen beslist heeft om vanaf 16 april 2016 terug te treden als lid van de Raad van Bestuur van ageas SA/NV.

Mevrouw Bruckner werd op 30 april 2014 benoemd als niet-uitvoerend bestuurslid. Ze volgde haar overleden vader Ronny Bruckner op die bestuurder was van 2011 tot 2014. Davina Bruckner was ook lid van het Audit Committee.

In een reactie op de aankondiging zegt Jozef De Mey, Voorzitter van de Raad van Bestuur van ageas SA/NV: "Davina was een gewaardeerd lid van onze Raad van Bestuur. We danken haar voor de bijdrage die ze leverde de voorbije twee jaren en wensen haar het beste voor de toekomst."

Ageas is een beursgenoteerde internationale verzekeringsgroep met 190 jaar vakkennis en ervaring. Het biedt zowel particulieren als bedrijven Levens- en Niet-Levensverzekeringsproducten aan die beantwoorden aan hun specifieke behoeften, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Ageas, één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Europa, is vooral werkzaam in Europa en Azië, die samen het grootste deel van de wereldwijde verzekeringsmarkt vormen. Via een combinatie van 100%-dochterondernemingen en langetermijnpartnerships met sterke financiële instellingen en belangrijke distributeurs, is Ageas met succes actief in België, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Portugal, Turkije, China, Maleisië, India, Thailand, Vietnam en de Filippijnen.
Ageas behoort tot de marktleiders in de meeste landen waar het aanwezig is. Ageas telt meer dan 40.000 werknemers en in 2015 bedroeg het premie-inkomen nagenoeg EUR 30 miljard (alle cijfers tegen 100%).

Pdf versie van het persberichtThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Ageas via GlobeNewswire

HUG#2004534