Fagron NV: Publicatie van garantenlijst en verklaring van nakoming

Gereglementeerde informatie
Waregem (België)/Rotterdam (Nederland)[1], 30 april 2016

Fagron maakt vandaag bekend dat er geen wijzigingen zijn in de Garantenlijst overeenkomstig de Garantieverklaring van 12 juni 2012 met betrekking tot de € 225.000.000 4,75 % Obligaties met vervaldag 2 juli 2017.

De Garantenlijst, overeenkomstig Artikel 10.4 van de Garantieverklaring, is beschikbaar op investors.fagron.com.

Overeenkomstig Voorwaarde 10 (b) van de Obligaties werd een nieuwe Verklaring van Nakoming gepubliceerd. Deze Verklaring van Nakoming is beschikbaar op investors.fagron.com.

In het geval van verschillen tussen de Engelse vertaling en het Nederlandse origineel van dit persbericht, zal de laatste prevaleren.

Voor meer informatie:
Constantijn van Rietschoten
Chief Marketing Officer
Tel. +31 6 53 69 15 85
constantijn.van.rietschoten@fagron.com

Profiel Fagron
Fagron is een wetenschappelijke farmaceutische R&D-onderneming die gericht is op het optimaliseren en innoveren van gepersonaliseerde farmaceutische zorg. Fagron levert Fagron Specialty Pharma Services, Fagron Trademarks en Fagron Essentials aan apotheken, klinieken en ziekenhuizen in 32 landen wereldwijd.

De Belgische vennootschap Fagron NV is gevestigd in Waregem en is genoteerd aan Euronext Brussels en Euronext Amsterdam. De operationele activiteiten van Fagron worden aangestuurd vanuit de Nederlandse vennootschap Fagron BV. Het hoofdkantoor van Fagron BV is gevestigd in Rotterdam.

[1]  Dit persbericht wordt verstuurd door Fagron NV en Fagron BV.

Open onderstaande link voor het persbericht:

Publicatie van garantenlijst en verklaring van nakomingThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Fagron NV via GlobeNewswire

HUG#2008764