Gemalto wint de Cybersecurity Excellence Award in 2016 voor de beste multi-factor authenticatieoplossing

Amsterdam, 25 mei 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, kondigt aan dat het is als winnaar uitgeroepen van de Cybersecurity Excellence Awards van 2016 . De LinkedIn Information Security Community, bestaande uit 300.000 leden, riep de SafeNet Authentication Service van het bedrijf uit tot de beste multi-factor authenticatieoplossing.

De toonaangevende, cloudgebaseerde, multi-factor authenticatieoplossing SafeNet Authentication Service biedt volautomatische en optimaal beveiligde gebruikersauthenticatie met flexibele opties die zijn aangepast aan de unieke wensen van elke organisatie, waardoor de totale operatiekosten aanzienlijk verlaagd worden. Aangezien er geen speciale infrastructuur nodig is, kan de service snel in werking treden en cloudgebaseerde en plaatselijke applicaties en data, evenals bedrijfsnetwerken, identiteiten en apparaten beveiligen. Klanten profiteren ook van de breed toepasbare integratie van SafeNet Authentication Service binnen de meest gebruikte applicaties en technologieën. IT-organisaties kunnen daardoor een sterke authenticatie toepassen op hun volledige IT-ecosysteem, dat met een wachtwoord wordt beschermd.

"Aangezien er meer dan 430 inzendingen zijn voor deze awards, vertegenwoordigen onze winnaars het allerbeste in productvernieuwing en uitmuntendheid in cyberbeveiliging," aldus Holger Schulze, oprichter van de 300.000 leden tellende LinkedIn Information Security Community.

"Deze erkenning van de gemeenschap van eindgebruikers geeft aan dat Gemalto een leidende positie heeft op de markt van sterke gebruikersauthenticatieoplossingen die zowel via de cloud of plaatselijk kunnen worden geleverd," zei François Lasnier, Senior Vice President van Identiteitsbeveiliging bij Gemalto. "Onze innovatieve, cloudgebaseerde oplossing wordt door duizenden bedrijven, overheden en andere organisaties gebruikt, zodat miljoenen eindgebruikers beveiligde toegang tot bedrijfsnetwerken, bedrijfsapplicaties en cloudgebaseerde diensten kunnen hebben."

Gerelateerde bronnen

Over de Cybersecurity Excellence Awards
Met de Cybersecurity Excellence Awards worden bedrijven en personen die blijk geven van uitmuntendheid, vernieuwing en leiderschap in informatiebeveiliging in het zonnetje gezet. Dit onafhankelijke awardsprogramma is opgezet in samenwerking met de LinkedIn Information Security Community, wiens ruim 300.000 leden en hun ervaring met cyberbeveiliging, 's werelds beste cyberbeveiligingsproducten, personen en bedrijven uitroepen. Ga voor meer informatie naar www.cybersecurity-excellence-awards.com .

Over Gemalto

Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO) is de wereldleider in digitale beveiliging met een jaaromzet in 2015 van € 3,1 miljard en met klanten in meer dan 180 landen. Wij bieden vertrouwen in een steeds meer verbonden wereld.

Dankzij onze technologieën en diensten kunnen bedrijven en overheden identiteiten authenticeren en gegevens beschermen zodat deze veilig blijven. Ook maken wij veilige diensten mogelijk voor persoonlijke en verbonden apparaten, de cloud en wat daartussen ligt.

Gemalto's oplossingen staan centraal in het moderne leven, van betalingen en beveiliging van bedrijfsgegevens tot het internet der dingen. Wij authenticeren mensen, transacties en objecten, versleutelen gegevens en creëren waarde voor software, waardoor onze klanten veilige digitale diensten kunnen aanbieden aan miljarden mensen en apparaten.

Onze meer dan 14.000 werknemers zijn actief vanuit 118 kantoren, 45 personaliserings- en gegevenscentra, en 27 centra voor onderzoek en ontwikkeling naar software, verspreid over 49 landen.

Ga voor meer informatie naar www.gemalto.com , of volg @gemalto op Twitter.

Gemalto mediacontacten:

Philippe Benitez
Noord-Amerika
+1 512 257 3869
philippe.benitez@gemalto.com
Peggy Edoire
Europa & GOS
+33 4 42 36 45 40
peggy.edoire@gemalto.com
Vivian Liang
Groot-China
+86 1059373046
vivian.liang@gemalto.com
 

Ernesto Haikewitsch
Latijns-Amerika
+55 11 5105 9220
ernesto.haikewitsch@gemalto.com

 
 

Kristel Teyras
Midden-Oosten & Afrika
+33 1 55 01 57 89
kristel.teyras@gemalto.com
 

Shintaro Suzuki
Azië-Pacific
+65 6317 8266
shintaro.suzuki@gemalto.com

De tekst van deze mededeling is een vertaling en mag geenszins als officieel worden beschouwd. De enige rechtsgeldige versie van de mededeling is die in de originele taal, het Engels, die dus voorrang heeft in geval van verschillen met de vertaling.

Persbericht (PDF)This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Gemalto via GlobeNewswire

HUG#2015477