Megacaps de besten in algemene detailhandel

We zien binnen de algemene detailhandel een beperkte spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds september vorig jaar staat de sector op ruim 19 procent winst. Bij de winnaars zien we onder andere Carvana Co, Ocado Group en Etsy. Relatief grote verliezen waren er voor Carpetright , Orchestra Premaman SA en Debenhams .

Kerncijfers algemene detailhandel

koersdata

De megacaps in deze sector waren de afgelopen maanden de winnaars. Bij de achterblijvers zien we vooral microcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen algemene detailhandel

financiele analyse

Met betrekking tot de koers/winst-verhoudingen zien we een verspreid beeld bij de verschillende marktkapitalisaties. De microcaps kosten met een koers/winst-verhouding van 30 het meeste. De smallcaps noteren op 15 maal de winst per aandeel. , en zijn de aandelen met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere GameStop , Dogus Otomotiv Servis ve Ticaret AS en UniEuro SpA.

Hoogste dividendrendementen algemene detailhandel

aandeel

Het doorsnee dividendrendement is met zo'n 1,4 procent beperkt te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere Buckle, Big 5 Sporting Goods en GameStop .

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.