Large caps het duurste in de entertainmentsector

Binnen de entertainmentsector zien we een een beperkte spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds december vorig jaar koerst de sector ruim procent in de min. Bij de winnaars zien we onder andere World Wrestling Entertainment, Playway SA en . Relatief grote verliezen waren er voor Starbreeze AB, Next Games en .

Kerncijfers entertainmentsector

financiele analyse

De afgelopen tijd zien we vooral bij de megacaps behoorlijk positieve rendementen. Bij de achterblijvers zien we vooral microcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen entertainmentsector

fundamenteel onderzoek

Bij de koers/winst-verhoudingen zien we een uniform beeld bij de verschillende marktkapitalisaties. De large caps kosten met een koers/winst-verhouding van 21 het meeste. De microcaps noteren op 15 maal de winst per aandeel. Reach, Manchester United en ANGI Homeservices zijn de aandelen met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere Marketing, Townsquare Media en Impresa Sociedade Gestora de Participacoes Sociais SA.

Hoogste dividendrendementen entertainmentsector

koersgrafieken

Het doorsnee dividendrendement is met zo'n 0.9 procent gematigd te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere New Media Investment, Telenet Holding NV en Atresmediaoracion de Medios de Comunicacion SA.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.