Megacaps het meeste gekocht in industriële bouwkunde sector

Binnen de industriële bouwkunde sector zien we een lage spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds april vorig jaar koerst de sector ruim 0 procent in de min. Bij de winnaars zien we onder andere Eolus Vind AB (publ), Instalco Intressenter AB en T Clarke. Relatief grote verliezen waren er voor Redhall, Obrascon Huarte Lain SA en Astaldi SpA.

Kerncijfers industriële bouwkunde sector

koersdata

De megacaps in deze sector waren de afgelopen maanden de winnaars. Bij de achterblijvers vinden we vooral smallcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen industriële bouwkunde sector

aandelenanalyses

Bij de koers/winst-verhoudingen zien we een uniform beeld bij de verschillende marktkapitalisaties. De smallcaps kosten met een koers/winst-verhouding van 15 het meeste. De megacaps noteren op 6 maal de winst per aandeel. Driver, Balfour Beatty en Renew Holdings zijn de aandelen met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere Astaldi SpA, Global Ecopower SA en Orge Enerji Elektrik Taahhut AS.

Hoogste dividendrendementen industriële bouwkunde sector

historische koersen

Het doorsnee dividendrendement is met circa 3,2 procent hoog te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere Merko Ehitus AS, SERNEKE AB (publ) en Koninklijke VolkerWessels NV.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.