Registreer

Word gratis lid bij Analist:

Analist is het grootste beleggingsplatform van de Benelux. Op ons platform treft u gratis up to date analyses van bijna alle beursgenoteerde bedrijven in de VS, Europa en Rusland.

Voordelen gratis lidmaatschap

  • 3 maal per week ontvangt u onze nieuwsbrief
  • Monitor uw favoriete beleggingsinstrumenten via uw watchlist
  • Wekelijkse sectoranalyse
  • Toegang tot webinars over value beleggen, opties en risicomanagement

Voor beleggers die meer willen en op een professioneel niveau willen beleggen bieden wij ons premiumgedeelte Analist Pro, Premium en Totaal aan.

Analist pro

Analist Pro

Analist Pro is de essentiële tool voor zowel particuliere als professionele beleggers. Maandelijks ontvangt u Analist Journaal met alles over aandelen, opties en ETF’s.

Tevens heeft u online toegang tot ons researchportaal met de belangrijkste tools voor beleggers zoals dividendscreeners, aandelenscreeners, ETF-overzichten etc.

Analst premiumAnalist

Analist Premium

Analist Premium biedt u naast de onderdelen van Analist Pro kant en klare overzichten voor het uitvoeren van de succesvolle covered call strategie. Dit voor de aandelen uit Nederland, België, Duitsland en Amerika.

Dit bieden wij u aan via ons maandelijks gedrukte Optie Journaal, wekelijkse research pdf’s en webinars. Naast het Optie Journaal ontvangt u ook het Dividend Journaal met alles over dividend en het ETF Journaal voor alles wat u nodig heeft voor indexbelegginggen.

Tevens ontvangt u ieder kwartaal het smallcap rapport op uw deurmat. Dit magazine gaat vooral over de waarderingen van de Amerikaanse en Europese micro- en smallcaps. Daarnaast heeft u ook toegang tot onze beleggingshelpdesk waar onze beleggsingsexperts u kunnen helpen met bijna alle vragen over beleggingen.

Analist Totaal

Analist Totaal is de totaaloplossing voor beleggers. Naast de bovenstaande zaken krijgt u hierbij ook een online opleidingstraject voor beginnende en ook ervaren beleggers. Tevens kunt u ook 2 maal per jaar uw portefeuille door ons laten beoordelen op het gebied van risico, spreiding en kosten. U ontvangt dan van ons een optimalisatierapport. Verder ontvangt u iedere maand bij Analist Totaal het gedrukte Valueselections rapport; in dit rapport ziet u overzichten van de goedkoopste valueaandelen wereldwijd die onderdeel uitmaken van de meest succesvolle valuestrategieën.

Onderdelen Gratis Pro Premium Totaal
Nieuwsbrief
Analistenadviezen EU & VS
Wekelijks sectoroverzicht
Analist Journaal, maandelijkse print publicatie
Toegang 10.000 aandelen met historische koersen financiële data
Toegang modelportefeuilles
Dividendanalyse Europa en VS
Handvaten voor uw eigen smart-bèta-strategie
Aandelenscreeners o.a. Piotroski, Buffett en Greenblatt
Wekelijkse covered call overzichten
Covered call webinars wekelijks
Maandelijks optiemagazine (print)
Maandelijks dividendmagazine (print)
Ieder kwartaal het VS/EU smallcap rapport (print)
Helpdesk voor uw beleggingsvraagstukken
Portefeuillescan
Educatie; word zelf een betere belegger
Maandelijks super valueselections rapport (print)
Prijs (euro per jaar) Gratis 189 389 489

Niet tevreden geld terug binnen een maand. Bent nu niet tevreden dan ontvangt u het geld terug indien u dit binnen een maand na storting aan ons doorgeeft.

Ja, ik ontvang graag relevante aanbiedingen en voordelen per e-mail uit naam van Analist, (gem. 2 p/mnd - bijv. beleggen, finance, opleidingen, automotive, retail, kranten en tijdschriften).