Moonshot tokens voor februari 2024: Bitbot en Solana. Welke is nu de beste crypto om in te investeren?

In februari 2024 gaan moonshot-tokens Bitbot en Solana verschillende trajecten in voorafgaand aan de geplande Bitcoin halving (BTC) later dit jaar.

Terwijl het presale evenement van Bitbot een enorme impuls heeft gekregen en in slechts 14 dagen $352.000 opbracht, kelderde de prijs van Solana aanzienlijk onder de hoogtepunten van begin januari.

Terwijl beleggers op zoek zijn naar de beste crypto om in te investeren, zullen we eens kijken hoe Bitbot en Solana zich verhouden in de strijd om wat analisten zien als moonshot-tokens voor 2024.

Bitbot

Bitbot: Een prins onder de trading bots op Telegram

De trading bots op Telegram bereikten in 2023 een handelsvolume van meer dan $5 miljard aan crypto-activa. Met een community van 800 miljoen is Telegram de perfecte ruimte voor handelaren om informatie te delen. Trading bots automatiseren dit proces, waarbij Unibot, Maestro en Banana Gun leiders worden.

De afgelopen maanden zijn de trading bots op Telegram echter door verschillende beveiligingsproblemen getroffen. Cointelegraph meldde dat Unibot een hack van $560.000 had ondergaan, Maestro voor $485.000, en dat Banana Gun een rug pull had ondergaan waardoor het binnen een uur na de landing van de rapporten meer dan 90% van zijn waarde verloor.

Dit is het vlak waarop Bitbot, 's werelds eerste non-custodial trading bot op Telegram, de industrie probeert te veranderen. Gebruikers kunnen de crypto die ze willen verhandelen opslaan in hun koude opslag, en geld overmaken wanneer transacties worden uitgevoerd. Ondertussen werkt het samen met Knightsafe om het veiligheidsprobleem op te lossen dat de sector achtervolgt.

Knightsafe heeft Bitbot geholpen bij het inzetten van geavanceerde bewaartechnologie die privé-beveiligingssleutels vervangt door individueel gegenereerde sleutelaandelen tussen meerdere non-trusting partijen. Deze oplossing deelt geen gegevens en geeft geen enkele partij toegang tot de volledige beveiligingssleutel van een gebruiker.

Bovendien biedt Bitbot gebruikers bescherming tegen rug pulls en andere crypto fraude. Anti-MEV functies voorkomen dat bots de winsten van gebruikers van Bitbot afromen. Tegelijkertijd bevat het protocol ook anti-rug pull protocollen die voorkomen dat het ontwikkelingsteam er met het geld van investeerders vandoor gaat.

Deze bescherming tegen vals spel draagt deels bij aan de uitstekende tokenomics van Bitbot. 20% van de tokens is gereserveerd voor ontwikkeling. Het lineaire emissieschema van 12 maanden houdt het team voor een jaar vast, motiveert hen om op het platform te werken en voorkomt elke kans op een rug pull.

Expertise van Wall Street binnen handbereik van dagelijkse handelaars

Het team van Bitbot bestaat uit ex-Wall Street handelsexperts, waardoor het platform hoogwaardige financiële kennis kan aanboren en deze kan combineren met geautomatiseerde AI technologie. Het resultaat is een zeer toegankelijke en intuïtieve UX- en handelservaring, perfect voor handelaren van alle expertises.

Bitbot beschikt bijvoorbeeld over een krachtige sniping-tool die mogelijkheden voor presale van moonshots identificeert en geautomatiseerde uitvoering van snipe-handel waarbij gebruik wordt gemaakt van een koop laag, verkoop hoog ethos.

Bovendien stelt de copy-trade functie van het platform gebruikers in staat de transacties van de meest succesvolle wallets na te bootsen. Het biedt nieuwkomers een waardevol hulpmiddel om hen te helpen vertrouwen op te bouwen en handelaren te helpen die weinig tijd hebben.

Andere kenmerken zijn onder meer een beheerservice waarmee gebruikers hun wallets effectiever kunnen organiseren en een regeling voor het delen van inkomsten waarmee houders van de BITBOT coin op de achtergrond kunnen verdienen.

Wat is Solana?

Solana is een layer-2 blockchain platform dat ontwikkelaars een snel, schaalbaar en goedkoop platform biedt om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te creëren. Het unieke hybride consensusmechanisme maakt gebruik van een proof-of-history (PoH) consensusmechanisme in combinatie met het proof-of-stake (PoS), dat bekender is in layer-2 ketens.

Door de jaren heen heeft Solana een enorme aanhang opgebouwd binnen de DeFi-sector. Ontwikkelaars gebruiken het toestemmingloze karakter van het platform om aantrekkelijke oplossingen aan gebruikers te bieden.

Sinds de lancering in 2020 is Solana aanzienlijk gegroeid tot een van de beste altcoins qua marktkapitalisatie, met een marktkapitalisatie van $42,1 miljard op het moment van schrijven. Dit overschaduwt veruit andere layer-2 oplossingen, zoals Cardano (ADA).

Het is echter niet allemaal van een leien dakje gegaan voor de prijs van Solana. Hoewel de onderneming in het derde kwartaal van 2023 een aanzienlijke groei kende en voor het eerst sinds april 2022 boven de $120 uitkwam, hebben recente tegenslagen de koersprestaties van Solana belemmerd, met name het hackschandaal waarbij investeerders meer dan $4 miljoen uit hun crypto wallets verloren.

Solana is druk bezig het ecosysteem uit te breiden met meme coins om deze afgang te stoppen. De meme coin BONK had een grote impact op de release en steeg binnen een paar maanden met meer dan 3000%.

Bitbot versus Solana prijsvoorspelling 2024

Ondanks de recente problemen van Solana zien investeerders het als een ‘moon project’ in 2024, dankzij de grote marktkapitalisatie. Bovendien streeft Solana ernaar het ecosysteem te diversifiëren om gelijke tred te houden met andere snelgroeiende crypto platforms.

Analisten verwachten dat de prijs van Solana dit jaar boven de $120 zal terugkeren, wat mogelijk richting $150 zal stijgen als de Bitcoin halving (BTC) een bull run uitlokt, zoals analisten voorspellen.

Hoewel dit uitstekend nieuws is voor degenen die al in Solane hebben geïnvesteerd, verbleekt de prestatie bij de voorspelde prijsactie van Bitbot.

Na de lancering van zijn crypto presale op 17 januari 2024, voor slechts $0,01, heeft Bitbot al een enorme acceptatie gezien van zijn non-custodial trading bot oplossing. Beleggers gokken inderdaad op opwindende rendementen, gezien de recente prestaties van andere trading bots.

Unibot, de nummer één trading bot op Telegram, zag een prijsstijging van bijna 1500% toen de prijs binnen een maand $236 bereikte. Met een marktkapitalisatie van bijna $70 miljoen op het moment van schrijven is er genoeg waar Bitbot zich op kan richten.

Op dezelfde manier zag Banana Gun een prijsstijging van 3x ten opzichte van het dieptepunt ooit na de vermoedelijke 'rug pull' en wordt nu gewaardeerd op een marktkapitalisatie van meer dan $32 miljoen.

Gezien deze voorbeelden van het potentieel van de trading bots op Telegram, verdient het superieure aanbod van Bitbot zijn reputatie als een moonshot project in 2024. Met de steun van meer dan 100.000 volgers op X voorspellen analisten dat Bitbot investeerders in de eerste fase tot wel 100 keer meer rendement kan opleveren in 2024/2025.

Is Bitbot dé mogelijkheid om te investeren in een moonshot crypto van 2024?

Trading bots op Telegram evolueren snel en worden onderdeel van de toolkit van de intelligente cryptohandelaar, en met een verwachte bull run aan de horizon, kan het opwindende presale evenement van Bitbot niet beter getimed worden.

Door de verbeterde beveiliging in vergelijking met andere trading bots is Bitbot niet alleen de beste mogelijkheid om te investeren in de sector; het zal waarschijnlijk ook de voorspelde prijsprestaties van Solana dit jaar overschaduwen.

In het licht van de 200x winst van Unibot voor de eerste investeerders uit de presale - zoals gerapporteerd door CoinDesk - zijn de 100x schattingen van Bitbot vrij conservatief. Het is nog steeds mogelijk voor investeerders die op zoek zijn naar het beste moonshot project van 2024 om hun deel van de snel verkopende 300 miljoen tokens te bemachtigen die tijdens de presale van 15 fasen worden aangeboden.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.