Ook Citigroup start met crypto

Citigroup is verhuisd naar de wereld van Crypto na de recente bekendmaking om Crypto-handels- en financieringsdiensten te lanceren. Het gigantische Citigroup is mede met de crypto's gestart door de toenemende belangstelling van klanten voor Bitcoin.

Citigroup 's wereldwijde hoofd, Itay Tuchman, heeft beweerd dat de bank zich niet zou moeten haasten in crypto-gerelateerde zaken. Er is ook nog niet besloten dat het cryptogerelateerde diensten zal aanbieden, zoals gerapporteerd op cryptonews.com .

Terwijl hij met de Financial Times sprak, zei Tuchman:

"Er zijn uiteenlopende opties vanuit ons standpunt en we werken eraan om te observeren waar we hard kunnen proberen om de beste diensten voor onze klanten te leveren. […] We zullen nooit iets onveilig doen. We springen er pas in als we er volledig op zijn voorbereid dat we iets kunnen bouwen dat ten goede komt aan klanten en dat toezichthouders kunnen ondersteunen. [...] Ik heb geen FOMO omdat ik er vertrouwen in heb dat crypto hier is om te blijven en we staan ​​aan het begin van haar reis. Dit is geen ruimterace. Er lijkt ruimte te zijn voor meer dan één vlag. ”

Onvermijdelijkheid van Bitcoin Realiserend dat adoptie van crypto onvermijdelijk is geworden voor grote banken stelde Tuchman dat de interesse in BTC zeer snel groeit bij een breed spectrum van klanten, inclusief vermogensbeheerders. Dit heeft nu de vorm gekregen van verzoeken om ‘onderzoek’. Sommige klanten wilden graag een reeks munten via de bank verhandelen en deals met crypto-bezit financieren.

Volgens Bloomberg komt de revolutie mede op het conto van Goldman Sachs 's BTC-stap: dieper in de BTC-markt waden met een niet-leverbaar termijnaanbod.

Max Minton's (Digital Assets lead van Goldman Sachs ) verklaring

Max Minton heeft geciteerd een verklaring waarin hij herhaaldelijk spreekt over de groei van institutionele eisen en het vermogen om met Cumberland als partners samen te werken om capaciteiten uit te breiden. Hij voegde eraan toe dat de optie voor niet-leverbare forwards de weg had geëffend voor hen om hun ontluikende in contanten afgewikkelde crypto-valutamogelijkheden te ontwikkelen.

Volgens de bank zijn in contanten afgewikkelde bitcoin-futures en niet-leverbare forwards de twee recente soorten Bitcoin-gekoppelde derivaten die tot nu toe met succes zijn verhandeld.

Goldman's huidige strategie

Goldman observeert nu om zijn aanwezigheid op de markt uit te breiden door selectief cryptohandelinstellingen in te schakelen om aanbiedingen te doen; het rapport zei dat het bedrijf deze week ook nieuwe software heeft geïnnoveerd om de laatste cryptocurrency-prijzen en nieuws voor klanten te berekenen. Een ander punt is ook naar voren gebracht, namelijk dat het bedrijf geen positie heeft voor de handel in bitcoin of cryptocurrency.

Om 14:25 UTC wordt BTC verhandeld tegen US $ 56.931 en is ongewijzigd sinds eergisteren. De prijs is met ongeveer - 6% gestegen in één week, waardoor de maandelijkse verliezen zijn teruggebracht tot bijna minder dan 2%.