NIEUWE ALGEMEEN DIRECTEUR DBC

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Pieter-Bas Stehmann (1970) met ingang van 16 mei bij DBC in dienst zal treden. In zijn functie van Algemeen Directeur DBC gaat Pieter-Bas zich voornamelijk richten op de verdere uitbouw van DBC. Het is de strategische wens van Beter Bed Holding om DBC kwalitatief te laten groeien door een passend en gebalanceerd assortimentsportfolio met bestaande en nieuwe klanten. DBC heeft de ambitie om in meer landen actief te worden als onderdeel van deze groeistrategie. Pieter-Bas zal hierbij nauw samenwerken met Formuledirecteur Jaap Westland en het bestaande team.

Pieter-Bas is voornamelijk in de fashion business werkzaam geweest; hij was Global Division Director bij Mexx International, Algemeen Directeur bij Miss Etam en tot voor kort CEO voor de merken van Hop Lun. Zijn ervaring met business to business, zijn creatieve geest in combinatie met zijn kennis van brandmarketing en commercie komen hier zeer van pas.

Profiel DBC
DBC (Dutch Bedding Company) International is de groothandelstak binnen Beter Bed Holding . Onder de naam M line worden onder andere matrassen ontwikkeld en op de markt gebracht via een internationaal dealernet, via een selecte groep Beter Bed - en Matratzen Concord-winkels, via El Gigante del Colchón en Sängjätten. DBC International levert aan klanten in Nederland, Duitsland, Spanje, België, Oostenrijk, Zwitserland en Zweden.

Voor meer informatie:

John Kruijssen                                                  Bart Koops
CEO                                                                  CFO
+31 (0)413 338819                                           +31 (0)413 338819
+31 (0)6 13211011                                           +31 (0)6 46761405
john.kruijssen@beterbed.nl                                  bart.koops@beterbed.nl

Klik op onderstaande link voor de Pdf van dit persbericht.

Bijlage