CapitalatWork Foyer Group zet in op groei met nieuwe COO en toonaangevende teamuitbreidingen.

Vermogensbeheerder CapitalatWork Foyer Group (CAW) kondigt de aanstelling van Jean Ceppetelli als nieuwe Chief Operating Officer (COO) aan. Met Luxemburg als uitvalsbasis zal hij toezicht houden op de operaties van de groep in de Benelux. Deze strategische zet markeert een cruciale stap voorwaarts in de groeiplannen van CapitalatWork. Ook Stephan Meeus en Guy Oberweis vervoegen de rangen als Senior Wealth Manager in respectievelijk Antwerpen en Luxemburg.

CapitalatWork bevindt zich in een fase van expansie, gedreven door een vastberaden verlangen om haar invloed en positie als vooraanstaande vermogensbeheerder in de Benelux verder uit te breiden. In zijn nieuwe rol als Chief Operating Officer (COO) zal Jean Ceppetelli een sleutelrol spelen in het verwezenlijken van deze groeiambities. Met een uitgebreide achtergrond in de bankensector brengt Jean Ceppetelli een schat aan ervaring mee naar CapitalatWork. De afgelopen 15 jaar werkte hij bij Société Générale, waar hij recentelijk de positie van Global Head of Banking Operations bekleedde.

Maarten Rooijakkers, CEO van CapitalatWork, benadrukt het belang van deze strategische aanwerving: "We zijn verheugd om Jean Ceppetelli te verwelkomen als onze nieuwe COO. Zijn diepgaande expertise en bewezen leiderschap zullen ons onmisbare ondersteuning bieden bij de verdere ontwikkeling van CapitalatWork."

Jean Ceppetelli deelt zijn motivatie: "CapitalatWork heeft zich bewezen als een dynamisch bedrijf met een indrukwekkende geschiedenis van groei. De ambitie om uit te breiden en de voortdurende inzet voor excellentie in dienstverlening hebben mijn interesse gewekt."

Stephan Meeus is een doorgewinterde expert in Wealth Management. Hij was jarenlang actief bij Degroof Petercam, Dexia, Artesia en KBC . Hij is tevens adviseur familiebedrijven en aldus gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers bij het beheer van hun globaal vermogen. Stephan Meeus, Senior Wealth Manager: “Met veel enthousiasme zet ik mijn ervaring en expertise aan het werk bij CapitalatWork! Ik volg deze vermogensbeheerder sinds geruime tijd en ben onder de indruk van hun sterke investeringsmethodologie en persoonlijke aanpak.” Anouk Schouppe, Directeur CapitalatWork Antwerpen: “We zijn blij om Stephan in ons team te mogen verwelkomen! Stephan heeft een jarenlange expertise inzake vermogensbeheer en -begeleiding en is tevens zeer cliëntgericht. Samen met ons zal hij onze bestaande cliënten bedienen, meebouwen aan de visibiliteit in onze regio en aan de groei van ons kantoor.” Als gemotiveerde en gepassioneerde private banker bij BCEE (Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat) en Banque Internationale Luxembourg (BIL) heeft Guy Oberweis zijn vak volledig onder de knie gekregen. Klantenadvies en een persoonlijke aanpak, waar het hele CapitalatWork-team zich bijzonder voor inzet, zijn tekenend voor Guy’s professionele filosofie.

Guy Oberweis, Senior Wealth Manager: “CapitalatWork heeft bewezen een vooraanstaande speler te zijn in vermogensbeheer, en ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan hun indrukwekkend groeitraject en het dynamisch team in Luxemburg te vervoegen." Gregory Vandendael, Teamleader Wealth Management CapitalatWork Luxemburg: “Guy’s ervaring en leiderschap zijn een waardevolle aanvulling op de inzet van CapitalatWork om financiële oplossingen op maat aan te bieden aan particulieren, families en bedrijven.”