Bitcoin Dogs vestigt BRC-20 record door in 1 week $3m op te halen

Bitcoin Dogs heeft onlangs een BRC-20 record gevestigd door een duizelingwekkend bedrag van $3m op te halen in slechts één week tijd. Op het kruispunt van de groeiende BRC-20, GameFi en NFT sectoren is Bitcoin Dogs de eerste BRC-20 token presale, met een serieus groeipotentieel en NFT en GameFi magie om op te leunen.

Bitcoin dogs crypto

Maar nu de presale van 30 dagen medio maart afloopt, slaan investeerders 0DOG tokens als een gek in ter voorbereiding op de waarschijnlijke vloedgolf van vraag zodra het token op de reguliere exchanges wordt gelanceerd. Maar wat is Bitcoin Dogs, en waarom zou het een van de meest besproken tokens van 2024 kunnen zijn? Duik erin om erachter te komen.

Wat is Bitcoin Dogs?

BRC-20 tokens blijven een hot topic in 2024 en beschikken momenteel over een indrukwekkende marktkapitalisatie van ongeveer $2,5 miljard, ondanks de nichestatus. En Bitcoin Dogs zal de nieuwste sensatie op deze radicaal nieuwe markt worden: het lanceert de allereerste presale op de Bitcoin blockchain voor het 0DOG token, vergezeld van een exclusieve Bitcoin Ordinals NFT collectie en GameFi ervaring.

Er zijn 10.000 unieke Bitcoin Dogs – het meest uitgebreide assortiment in de geschiedenis van Bitcoin Ordinals. Deze NFT’s vertegenwoordigen een reeks populaire hondenrassen. Ondertussen is de game ervaring qua gameplay vergelijkbaar met Axie Infinity of Tamagotchi, maar met een aanzienlijk aantrekkelijker retro 2D-gaming ontwerp. Als weerspiegeling van de geschatte wereldwijde hondenpopulatie zijn er 900 miljoen 0DOG-tokens gemint - waarbij het bezit van 0DOG coin een voorwaarde is om betrokken te raken bij de NFT+ game ervaring.

Met een aantal serieuze investeringen in slechts één week na het begin van de lopende presale van 30 dagen, blijft de hoeveelheid FOMO rond Bitcoin Dogs toenemen. Naarmate het einde van de presale elke dag dichterbij komt (deze eindigt op 15 maart of op het moment dat alle tokens verkocht zijn), hebben de hedendaagse beleggers de mogelijkheid om vroeg in te stappen bij wat een coin die niet alleen de koers van de crypto wereld kan verleggen, maar deze ook een nieuw tijdperk binnenloodsen. Degenen die vroeg in het project investeren zouden ongekende beloningen kunnen verdienen.

De onmiskenbare aantrekkingskracht van Bitcoin Dogs

Bitcoin Dogs NFT's bieden de community van Bitcoin Dogs een reeks honden variërend in ras en zeldzaamheidsniveau, variërend van de acht "OG Dogs" tot de ultra gewone Sausage Dogs, die allemaal op zoek zijn naar een thuis.

Maar Bitcoin Dogs is ook een community die is gebouwd voor een breed scala aan investeerders, van hondenliefhebbers en NFT degens tot Bitcoin maximalisten en degenen die hunkeren naar de nostalgie van games als Tamagotchi. Door deel te nemen aan evenementen, tips te delen over de verzorging van huisdieren en deel te nemen aan vriendschappelijke wedstrijden tegen andere hondenliefhebbers, dragen gebruikers bij aan wat het beste kan worden omschreven als een levendig digitaal hondenpark.

De recordbrekende presale van Bitcoin Dogs

De presale van Bitcoin Dogs heeft een waanzin losgemaakt in de wereld van crypto. De presale start met een prijs van slechts $0,015 en ligt op koers voor een enorme stijging van 170% om uiteindelijk op 15 maart een prijs van $0,0404 te bereiken. Hoewel het al records heeft gebroken als de allereerste BRC-20 presale, legt het ook de lat voor soortgelijke toekomstige BRC-20 ICO’s in een baan om de aarde nadat het in de eerste week al een bedrag van $3m heeft opgehaald.

Een groot deel van de opwinding rond Bitcoin Dogs komt voort uit het uitnodigen van investeerders om hun stempel te drukken op de crypto geschiedenis. Nu de populariteit van BRC-20 tokens naar verwachting alleen maar zal stijgen, wordt Bitcoin Dogs gezien als een pionier, die mogelijk als katalysator kan fungeren voor een nieuw tijdperk van BRC-20 presales met veel potentieel. En natuurlijk is er de gigantische kwestie van het Bitcoin Dogs NFT project, iets dat uiteindelijk zou kunnen wedijveren met die van Cryptopunks of BAYC in termen van marktimpact en waarde. Dit zou extra brandstof kunnen gieten op dit toch al woedende vuur.

Waarom Bitcoin Dogs? Waarom nu?

Naast de status als de eerste BRC-20 presale en de mogelijke herhaling van de eerste NFT rage, ziet Bitcoin Dogs er ook om verschillende andere redenen zeer bullish uit. Het algemene sentiment rond Bitcoin is positiever dan ooit, vooral na de goedkeuring van de Bitcoin ETF van de SEC (bedankt Gary Gensler) en de anticipatie op de aanstaande Bitcoin halving – een fenomeen waarvan historisch bekend is dat het de bulls in beweging zet.

Bitcoin Dogs is perfect afgestemd op deze golf van enthousiasme, aangedreven door de FOMO die al aanwezig is in de voortdurende presale. Met name wordt verwacht dat de NFT markt dit jaar een aanzienlijke opleving zal doormaken, volgens CoinDesk, met een nieuwkomer, Bitcoin Ordinals, die in december 2023 het hoogste maandelijkse handelsvolume ooit van $900 miljoen noteerde.

Deze elementen duiden gezamenlijk op een vruchtbare bodem voor het succes van Bitcoin Dogs, waarbij de innovatieve aanpak van het project wordt gecombineerd met een goed getimed debuut en een beeld wordt geschetst van een zeer bullish toekomst.

De mooie toekomst voor Bitcoin Dogs

Nu de presale van Bitcoin Dogs dichter bij zijn einde komt, met tokens die momenteel geprijsd zijn op $0,0198 en nog maar 104,04% over zijn voordat de uiteindelijke prijs van $0,0404 wordt bereikt, verspreidt de hype zich links, rechts en in het midden.

Als het momentum aanhoudt zoals verwacht, zouden Bitcoin Dogs NFT’s meteen miljoenen aan handelsvolume kunnen genereren, waarbij investeerders elke kans aangrijpen om deel uit te maken van dit baanbrekende project. En natuurlijk zal 0DOG nodig zijn om toegang te krijgen tot deze NFT's, wat betekent dat dit ding daadwerkelijk door zou kunnen dringen tussen het grote aanbod coins die beweren dat ze 1000X zullen stijgen.

Klik hier om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.

Artikel niet geschreven door onze redactie zodoende buiten onze verantwoordelijkheid