Eerste ICO ooit op Bitcoin Blockchain gaat viraal tijdens de lanceringsweek

Bitcoin Dogsheeft de allereerste Initial Coin Offer (ICO) losgelaten op de heilige Bitcoin blockchain in de wereld van crypto.

In iets meer dan een week heeft het de verbeeldingskracht en wallet van investeerders wereldwijd geprikkeld, een bedrag van $3,2m opgehaald en het soort kansen beloofd waar je van droomt om over op te scheppen tegen je vrienden.

Bitcoin dogs cryptos

Met een presale periode van slechts 30 dagen is de race begonnen om een deel van de 900 miljoen tokens te bemachtigen. Deze hoeveelheid is een weerspiegeling van de naar schatting 900 miljoen honden die op onze planeet rondzwerven.

Dit is de reden waarom Bitcoin Dogs, de allereerste ICO op de Bitcoin blockchain, naar verwachting in de lanceringsweek viraal zal gaan, met in die week parabolische groeiprognoses.

De buzz rond Bitcoin Dogs neemt toe

Dit unieke project, de allereerste BRC-20 ICO, biedt een kans die zeldzamer is dan die bijzondere honden die je soms in de echte wereld ziet. Het is iets nieuws in de blockchain ruimte. Want hoewel deze ruimte innovatief kan zijn, toont echte innovatie zich vrij sporadisch.

Naast de status als pionier opent Bitcoin Dogs de deur naar een uitgebreid universum, dat de allure van NFT collecties combineert met sociaal gamen. Geïnspireerd door ervaringen als Axie Infinity lijkt dit project klaar om een community te bieden, gericht op liefhebbers van Web cultuur, gaming fans en eigenlijk iedereen die van coole, geanimeerde, schattige dingen op een scherm houdt.

Houders van het 0DOG token krijgen toegang tot een wereld waar nostalgie de toekomst ontmoet. In deze ruimte kunnen ze hun digitale metgezellen opvoeden, trainen en zien evolueren, wat doet denken aan de geliefde Tamagotchi (speciaal voor kinderen uit de jaren 90).

De nadruk op community is voelbaar, met robuuste sociale mediaplatforms zoals Twitter en Telegram die een aantal volgers van meer dan vijf cijfers hebben, naast een speciale mailinglijst voor degenen die wekelijks een update per mail willen ontvangen.

De virale buzz van deze hond heeft grote nieuwsuitzendingen zoals CoinJournal en Cointelegraph al overspoeld.

Een nadere blik op Bitcoin Dogs

Bitcoin Dogs is zowel een P2E game als een NFT verzameling. Het biedt een glorieus technicolor pixel-paradijs (zeg dat maar eens vijf keer achter elkaar) dat teruggrijpt op de gouden eeuw van gaming, nu bijgewerkt met on-chain mogelijkheden.

De game, die alleen beschikbaar is voor houders van 0DOG, is ontworpen om dagelijkse verzorgingstaken met elkaar te verweven, zoals het voeren van speciale items aan je hond uit de shop van de game, gekocht met het 0DOG utility token. De whitepaper van het project vertelt het volledige verhaal. Maar voorlopig is de beste manier om het token te zien als – behalve een geweldige investering – je sleutel tot het navigeren door het ecosysteem, het mogelijk maken van transacties en transacties, en het verdienen van beloningen die je gameplay verbeteren.

Bitcoin Dogs introduceert een dimensie voor sociaal delen waarbij elke actie die je in de game onderneemt, kan worden gedeeld om BARK tokens te verdienen, waardoor je game ervaring verder wordt verrijkt.

Omdat Bitcoin Dogs duidelijk een fan is van flexing, is er naast deze retro technicolor game ervaring de grootste Bitcoin ordinals NFT collectie ooit, een exclusief extraatje voor houders van 0DOG. Deze NFT's, elk met een eigen niveau van zeldzaamheid, variëren van de ongrijpbare OG Dog, waarvan er slechts acht bestaan, tot de Sausage 0DOG's, met een maximum van 500 mintings.

Hoe ver zou deze baanbrekende coin kunnen gaan?

De presale voor Bitcoin Dogs is beter getimed dan een van die sportfoto’s die je viraal ziet gaan op sociale media. De aanstaande Bitcoin halving zal waarschijnlijk de volgende bull run intensiveren. Oh, en dan zijn er nog de voorspelde renteverlagingen door de Fed, de groeiende macht van ETF's EN een waarschijnlijk altcoin seizoen, die allemaal een storm van positiviteit veroorzaken.

Met een presale die al na slechts een periode van een maand sluit, versterken de urgentie en exclusiviteit rond de BRC-20 tokens het potentieel voor wereldschokkende winsten, wat duidelijk een drijvende kracht is achter het opgehaalde bedrag van $3,2m.

Investeerders kopen niet alleen een game en een NFT collectie; ze verwerven een aandeel in wat lijkt op een baanbrekende onderneming die de spanning van de begindagen van crypto zal combineren met de innovatieve geest van de hedendaagse technologie. Bovendien biedt Bitcoin Dogs, door een NFT collectie samen te stellen die de essentie en opwinding weergeeft die doet denken aan vroege pioniers als CryptoPunks, niet alleen een knipoog naar het verleden, maar ook een toegangspoort tot toekomstige glorie; Kortom, als je jezelf gek hebt gemaakt omdat je de eerste rage rond NFT hebt gemist, is Bitcoin Dogs je tweede kans.

Het vonnis

Vergis je niet: het potentieel voor winst is hier krankzinnig. En aangezien Bitcoin Dogs aan de vooravond staat van de bullish heropleving van Bitcoin, is dit P2E gaming- en NFT project een gouden ticket voor degenen die snakken naar de spanning van de begindagen van crypto.

Omdat de presale de kans biedt op ongeëvenaarde rendementen, belooft Bitcoin Dogs de beste keuze uit het nest te worden.

Klik hier om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.

Artikel niet door onze redactie geschreven derhalve buiten onze verantwoordelijkheid.

.