Nederlandse beleggers zetten groot in op Bitbot als beste crypto presale in 2024

De nieuwe crypto, Bitbot, komt tijdens de lopende presale naar voren als een baanbrekend platform. Het is klaar om de manier te transformeren waarop particuliere beleggers in Nederland omgaan met de onvoorspelbare markt voor crypto. Momenteel bevindt Bitbot zich in de presale in de fase 5. Na met succes een bedrag van $963k te hebben opgehaald, staat Bitbot op het punt een essentieel hulpmiddel te worden voor diegenen die met ongeëvenaarde precisie en vertrouwen door de complexiteit van de beste crypto investeringen willen navigeren.

Bitbot bitcoin

Wat zijn trading bots op Telegram?

Trading bots op Telegram vereenvoudigen het proces van handelen in crypto, waarmee gebruikers automatisch transacties kunnen uitvoeren op basis van vooraf gedefinieerde criteria. Deze bots hebben een niche veroverd in de crypto handelscommunity en beschikken over een indrukwekkend handelsvolume dat hun groeiende populariteit onderstreept.

De afgelopen maanden is de markt voor trading bots op Telegram aanzienlijk gegroeid, met een handelsvolume van meer dan 8,5 miljard, waarvan enkele miljarden alleen al in 2024.

Deze sector is echter niet zonder gebreken gebleven. Toonaangevende top crypto coins op het toneel, zoals Maestro, Banana Gun en Unibot, hebben te maken gehad met aanzienlijke inbreuken op de beveiliging, wat tot aanzienlijke financiële verliezen heeft geleid. Het Banana Gun token daalde met meer dan 90% na een bug, en Maestro gebruikers verloren ongeveer $500.000 aan ETH, terwijl de inbreuk op de beveiliging van Unibot resulteerde in een duizelingwekkend verlies van $560 miljoen aan activa van gebruikers.

Waarom Bitbot zich onderscheidt

Als reactie op wijdverbreide veiligheidsproblemen introduceert Bitbot een belangrijke innovatie: 's werelds eerste non-custodial trading bot op Telegram. Door de nadruk te leggen op de autonomie van de gebruiker met het principe "Your keys, your wallet, your assets", werkt Bitbot samen met KnightSafe om geavanceerde protocollen voor het delen van sleutels in te zetten, wat betekent dat alleen de gebruiker toegang heeft tot zijn bezittingen voordat transacties worden afgehandeld.

Bitbot verbetert de beveiligingsarchitectuur met innovatieve oplossingen om rug pulls en Maximul Extractable Value (MEV) exploits tegen te gaan. De anti-rug pull maatregelen waarborgen beschermen gebruikers tegen oplichting door activiteiten in de keten te monitoren en strenge controles af te dwingen, terwijl anti-MEV maatregelen de manipulatie van transacties voorkomen en eerlijke handelsuitvoering garanderen.

Naast beveiliging herdefinieert Bitbot de handelservaring met geavanceerde functies. De door AI gestuurde sniping tool identificeert ondergewaardeerde top crypto, koopt automatisch laag in en verkoopt hoog. Deze mogelijkheid wordt aangevuld door een gem scanner die scant op veelbelovende investeringsmogelijkheden, waardoor gebruikers een voordeel hebben in snel veranderende markten.

Bitbot biedt ook unieke handelsvoordelen, waaronder copy trading, waardoor gebruikers de strategieën van top crypto handelaren kunnen repliceren. Het verwijzingsprogramma van het platform beloont gebruikers levenslang met een aandeel van 15% in de handelskosten van elke doorverwezen gebruiker, wat de groei van de community stimuleert. Vervolgens kunnen houders van BITBOT tokens profiteren van exclusieve inzichten in potentiële investeringen met hoge winsten, een aandeel in de inkomsten van het platform, een weggeefactie van $1000 en toegang tot speciale airdrops.

De perfecte marktomstandigheden voor Bitbot

Bitbot staat op het punt om furore te maken in de bloeiende markt voor trading bots op Telegram, een domein waar platforms als Unibot, Banana Gun en Maestro na de lancering een substantiële groei hebben doorgemaakt en, ondanks hun tekortkomingen, nog steeds zeer goed presteren.

Bitbot, dat zich onderscheidt door zijn geavanceerde beveiligings- en handelsfuncties, betreedt de markt op een cruciaal moment en sluit perfect aan bij de opwinding van de crypto community over de prijsstijgingen van onder andere Bitcoin en Dogecoin, wat wijst op een bredere acceptatie van crypto in reguliere industrieën.

Deze verschuiving zou, in combinatie met de aanstaande Bitcoin halving, een bull run kunnen katalyseren, waardoor de belangstelling voor crypto naar nieuwe hoogten zou kunnen stijgen. Gezien de historische context waarin platforms als Unibot getuige waren van een vertienvoudiging van het aantal gebruikers voorafgaand aan marktstijgingen, staat Bitbot aan de vooravond van een vergelijkbaar, zo niet groter traject.

Bitbot, die profiteert van dit momentum en de algemene golf van crypto enthousiasme, is klaar voor een aanzienlijke groei van het aantal gebruikers en waardestijging. Met indrukwekkende vroege ondersteuning, waaronder bijna 100.000 volgers op X en 15.000 leden op het Telegram kanaal, bereidt Bitbot zich voor op de verwachte 50x winst in 2024 en 2025.

Is Bitbot de grootste crypto investering voor 2024?

Met de recente schommelingen op belangrijke gebieden zoals Bitcoin, Ethereum en Dogecoin prijzen, de innovatieve benadering van Bitbot op het gebied van beveiliging en handel, en de lessen die zijn geleerd uit de valkuilen van zijn concurrenten, wordt Bitbot de investeringsmogelijkheid van het jaar. De non-custodial aanpak zorgt ervoor dat gebruikers niet alleen deelnemers zijn, maar ook volledige controle hebben over hun investeringstraject, waardoor een nieuwe standaard wordt gezet op het gebied van de beste crypto trading bots op Telegram. De opwinding rond Bitbot, aangewakkerd door de geavanceerde functies en het potentieel voor aanzienlijke rendementen, is voelbaar. Met de presale in fase 5 en de zeer gunstige prijs van $0,0122. Dit is het moment voor Nederlandse beleggers om deel uit te maken van de nieuwe standaard voor trading bots op Telegram.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.

Artikel niet door onze redactie geschreven derhalve buiten onze verantwoordelijkheid