De virale ICO van Solciety zal naar verwachting snel uitverkocht zijn: hier lees je hoe je kunt kopen

Crypto beleggen

Vergeet Trump of Biden; er is een nieuwe politieke beweging in de stad. Solciety is de naam van het spel, waarbij Degens proberen te ontsnappen uit de matrix en zich haasten om hun koffers te vullen met SLCTY.

Als je op zoek bent naar een gids over het investeren in de juiste Solana meme coin voor die ongrijpbare 100x winst, zoek dan niet verder dan Solciety (SLCTY). De virale ICO, een unieke kans die morgen op 18 juni wordt gelanceerd, presenteert een hete nieuwe meme coin met een combinatie van schandalige politieke satire en waanzinnig winstpotentieel.

Lees verder om erachter te komen hoe je op de politieke kar van 2024 kunt springen.

Solciety: PolitiFi meme coin voor 100x stijging

Meme coins met honden- (en kikker)thema hebben het in het afgelopen jaar fantastisch gedaan. Maar nu zijn politieke parodie coins de volgende grote rage en Solciety heeft een uniek verhaal. Een blik op de hitlijsten geeft serieuze aanleiding tot opwinding.

Van Doland Tremp (TREMP), met een marktkapitalisatie van ongeveer $100+ miljoen op het moment van schrijven, tot MAGA (TRUMP), met een marktkapitalisatie van $500+ miljoen, en zelfs de slaperige Jeo Boden (BODEN) met een marktkapitalisatie van ongeveer $100 miljoen op het moment van schrijven. Het is inmiddels vrij duidelijk dat de PolitiFi meme coins een serieuze viraliteit en handelsvolume aan het winnen zijn nu de Amerikaanse verkiezingen in november naderen.

Solciety is klaar om de viraliteit van PolitiFi te benutten op een manier die ervoor zorgt dat degens met hun enorme winsten de scene kunnen opschudden. Als brandstof voor de oven heeft de recente goedkeuring van crypto door Donald Trump, en niet te vergeten de recente oproep van Joe Biden om een ​​meme manager, een snelle rally teweeggebracht. Dat gold zelfs voor minder bekende meme coins zoals Solama, dat niet lang na de lancering met https://coinmarketcap.com/nl/currencies/solama/'+35.000% steeg.

Maak je klaar voor de opwinding: de virale ICO van Solciety zal nog meer kracht winnen naarmate de verkiezingen naderen, waarbij een 100x vooruitzicht plausibel is.

Creëer een virale meme met de Meme Campaigner van Solciety

Solciety's Meme Campaigner, waarmee degens virale memes kunnen creëren waar het publiek om zal lachen, is een andere ingenieuze toevoeging.

Meme Campaigner is een meme creërende machine met een sterrencast van personages zoals Badamir Poetin, Joe Bidank en Elongated Musk. Je kunt het gebruiken om automatisch virale memes te genereren over opmerkelijke politici en publieke figuren.

Er is ook de mogelijkheid om crypto beloningen te ontvangen voor je ingenieuze memes, waarbij de top 50 memes op het scorebord presale tokens krijgen. Bovendien is dit virale mechanisme voor delen een geweldige PR boost voor Solciety: nu kunnen degen Discord servers en Telegram chats over de hele wereld een overvloed aan memes van het merk Solciety verwelkomen.

Met de recente stijging van het aantal Solana meme coins naar een marktkapitalisatiegebied van $10 miljard, is het bullish resultaat van Solciety niet tastbaar, omdat het gebruik maakt van het snelstgroeiende netwerk voor meme coins.

Hoe je Solciety koopt

Om betrokken te raken bij de ICO van Solciety, volg deze eenvoudige handleiding:

Stap 1:

Bezoek eerst de officiële website van Solciety.

Stap 2:

Meld je aan om als eerste de aankondiging van de advertentie te horen door je e-mailadres in te vullen.

Stap 3:

Bereid vervolgens je wallet voor door ervoor te zorgen dat deze over voldoende saldo beschikt en compatibel is met op Solana gebaseerde tokens.

Stap 4:

Je kunt vervolgens geld naar je wallet overboeken door SOL via een exchange te kopen.

Stap 5:

Gebruik de SOL in je wallet om SLCTY tijdens de presale via de officiële website te kopen.

Tijdens de 30 dagen durende presale van Solciety liggen er 3 miljard SLCTY tokens voor het oprapen tegen een betaalbare prijs van slechts $0,0015 per stuk. De kosten zullen elke 72 uur stijgen, dus bereid je voor op een waanzin van prijspompen en enorme winsten, vooral voor vroege vogels.

Mis Solciety's revolutionaire oproep niet

Als je nu enthousiast bent geworden, ben je waarschijnlijk de repressieve politieke systemen en de voortdurende bemoeienis van de politieke elites beu. In dat geval maakt Solciety's deelname aan de groeiende PolitiFi beweging, Solana meme coin magie en innovatieve meme genererende tools voor maximale winst het een onmisbare meme coin voor de bull run van 2024. Naarmate het verkiezingsjaar vordert, zal het politieke geroezemoes waarschijnlijk ook toenemen.

Lees meer over de presale op de officiële website.

Artikel niet geschreven door onze redactie derhalve buiten onze verantwoordelijkheid.