Van Lanschot Kempen benoemt Robin Boon tot directeur Communicatie

's-Hertogenbosch, 8 juni 2018

Van Lanschot Kempen maakt vandaag bekend dat Robin Boon per 1 augustus aantreedt als directeur Communicatie. Robin Boon volgt Jochem van de Laarschot op, die begin april de overstap maakte naar PostNL .

Karl Guha, bestuursvoorzitter: "Wij zijn zeer verheugd met de benoeming van Robin. Zijn achtergrond en ruime ervaring maken hem bij uitstek geschikt om als directeur Communicatie verder richting te geven aan de versterking van onze positionering als wealth manager.''

Robin Boon (1965) is sinds 2013 in dienst als hoofd Corporate Communicatie bij Aegon N.V., daarvoor vervulde hij soortgelijke functies bij ABN AMRO, TNT en PostNL .

Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90;
investorrelations@vanlanschotkempen.com

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen, met haar merknamen Van Lanschot, Evi en Kempen, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen van haar klanten. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam , is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

vanlanschotkempen.com

Bijlage