MDxHealth Transparantieverklaring voor aandeelhouders

HERSTAL, BELGIË en IRVINE, CA - 7 augustus 2018 - MDxHealth SA ( Euronext Brussels: MDXH) (" MDxHealth " of de "Onderneming"), meldt dat het op 3 augustus 2018 een melding ontving overeenkomstig de Belgische wet van 2 mei 2007 betreffende de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten, waarvan aandelen zijn toegelaten tot de handel op diverse bepalingen (de "Belgische Transparantiewet").

Capfi Delen Asset Management NV (aangemeld als een persoon die alleen kennis geeft) stelde MDxHealth in kennis van de verwerving of verkoop van stemrechten in MDxHealth , waardoor, met ingang van 24 juli 2018 zijn deelname in MDxHealth onder de drempel van 5% van de uitstaande aandelen en stemrechten in MDxHealth daalde.

Uit de kennisgeving volgt dat Capfi Delen Asset Management SA op 24 juli 2018 2.987.836 aandelen MDxHealth bezit, wat 4,98% van de huidige 59.939.289 in omloop zijnde aandelen en stemrechten in MDxHealth vertegenwoordigt. Eerder had Capfi Delen Asset Management NV gemeld dat het 3.425.000 aandelen of MDxHealth bezat.

De kennisgeving specificeert dat Capfi Delen Asset Management NV gebruik maakt van de vrijstelling van artikel 11 van de Belgische Transparantiewet en dat het uiteindelijk wordt gecontroleerd door Stichting Aministratiekantoor "Het Torentje". De volledige controleketen van Capfi Delen Asset Management NV is uiteengezet in een bijlage bij de transparantiemelding, beschikbaar op de website of MDxHealth .

Voor meer informatie, wordt gerefereerd naar de website van MDxHealth
(http://www.mdxhealth.com/investors/shareholder-information).

Over MDxHealth
MDxHealth is een internationaal opererende healthcare onderneming die gerichte moleculair diagnostische informatie levert voor het personaliseren van de diagnose en behandeling van kanker. De tests van de onderneming zijn gebaseerd op gepatenteerde genetische, epigenetische (methylatie) en andere moleculaire technologieën en helpen artsen bij de diagnose van urologische kankers, de prognose van het risico op terugkeer en de voorspelling van de respons op een specifieke therapie. Het Europese hoofdkantoor van MDxHealth is gevestigd in Herstal, België, met laboratoriumoperaties in Nijmegen, Nederland en Amerikaanse hoofdkantoren en laboratoriumactiviteiten in Irvine, Californië. 

Bezoek voor meer informatie bezoek de website mdxhealth.comen volg ons op social media: twitter.com/mdxhealth,facebook.com/mdxhealthen linkedin.com/company/mdxhealth.

Voor nadere informatie: 

MDxHealth
Dr. Jan Groen, CEO 
US: +1 949 812 6979 
BE: +32 4 257 70 21
info@mdxhealth.com

LifeSpring LifeSciences Communication, Amsterdam
Leon Melens 
NL: +31 6 538 16 427
lmelens@lifespring.nl

OPMERKING: Het MDxHealth -logo, MDxHealth , ConfirmMDx, SelectMDx, AssureMDx, PredictMDx en UrNCollect zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van MDxHealth SA. Alle andere handelsmerken en servicemerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.