Pluralsight introduceert een snelle en precieze manier om technologische expertise te beoordelen

Nieuwe praktische leerervaringen gelanceerd om ontwikkeling van technologische vaardigheden te stimuleren

SILICON SLOPES, Utah, Aug. 30, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Pluralsight Inc. ( Nasdaq : PS), het technologieleerplatform voor bedrijven, onthulde vandaag Role IQ op Pluralsight LIVE 2018: een efficiënte en eenvoudige manier om de technologische expertise van iemand te bepalen. Role IQ geeft CIO's en CTO's de mogelijkheid om manuele benchmarking en gedateerde personeelsstrategieën te vervangen door op wetenschap gebaseerde beoordelingen en realtime analyses die helpen te garanderen dat technologieprofessionals goed geplaatst zijn om bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken.

Role IQ wordt aangedreven door Iris, het algoritme voor machinaal leren van Pluralsight dat voortbouwt op het succes van Skill IQ, dat wereldwijd meer dan 1 miljoen technologievaardigheden heeft gebenchmarkt. Terwijl Skill IQ de kennis van iemand over specifieke software (bv. Angular) test in slechts vijf minuten en aan de hand van 20 vragen, meet Role IQ een reeks vaardigheden die iemand nodig heeft om haar functie met succes te vervullen. Een webontwikkelaar die bijvoorbeeld met Angular werkt kan nu haar expertise kwantificeren - met Role IQ - door haar kennis van Angular, JavaScript, CSS, Typescript, Git, NPM, ES6, RxJS en HTML5 te testen. Op basis van de resultaten van de test, zal aan haar een Role IQ worden toegewezen dat haar vaardigheidsniveau (Beginner, Niveau 1, Niveau 2 of Niveau 3) in deze functie beoordeelt ten opzichte van andere Angular-webontwikkelaars, alsook een aangepast leertraject om haar te helpen haar vaardigheden aan te vullen.

Met meer dan 120 beschikbare vaardigheidsbeoordelingen voor talrijke technologische toepassingen kunnen CIO's en CTO's de vaardigheid van elke persoon in hun organisatie bepalen door specifieke rollen te creëren of de rollen toe te wijzen die zijn gecreëerd door Pluralsight en zijn partners.

“Technologie kan vooruitgang bewerkstelligen en technologische vaardigheden zijn vandaag de dag hard nodig in elk bedrijf om dit mogelijk te maken”, zegt Aaron Skonnard, medeoprichter en CEO van Pluralsight. “Met de lancering van Role IQ breiden we de mogelijkheden van ons platform uit en bieden we CIO's, CTO's en technologieprofessionals waar ze al jaren op wachten: een manier om technologische kennis in bepaalde rollen nauwkeurig te meten en een duidelijk traject om die expertise verder te blijven ontwikkelen.”

De volgende Role IQ's werden vandaag aangekondigd:

  • Security Analyst
  • Server Administrator ( Microsoft Windows Server)
  • BI / Data Analyst (Tableau)
  • Unity Game Developer
  • Angular Web Developer
  • React Web Developer
  • Vue Web Developer
  • ASP.NET Web Developer
  • Node Web Developer

Pluralsight kondigde ook drie Role IQ's aan die werden gecreëerd met de hulp van Microsoft en op maat zijn gesneden voor Microsoft Azure:

" Microsoft Azure voegt continu nieuwe functies toe waar nieuwe vaardigheden voor vereist zijn”, zegt Jeff Sandquist, GM van Cloud and AI Developer Relations bij Microsoft . “Dankzij onze samenwerking met Pluralsight hebben Azure-professionals nu de mogelijkheid om snel en nauwkeurig hun vaardigheid te testen, up-to-date te blijven en de beste te worden in wat ze doen."

Pluralsight is van plan om Role IQ's beschikbaar te maken voor bijkomende technologieposities en zal rollen blijven creëren, zowel onafhankelijk als in samenwerking met Microsoft , Alphabet en andere leiders in de sector.

Op Pluralsight LIVE 2018 heeft Pluralsight ook nieuwe praktische leerervaringen gelanceerd om technologieprofessionals te helpen essentiële vaardigheden aan te leren en te beheersen. De interactieve opleidingen van Pluralsight simuleren een volledige ontwikkelingsomgeving en bieden gebruikers naarmate ze leren codeeruitdagingen in de browser om hun kennis te testen. Projecten, ontworpen om realistische scenario's te imiteren, stellen gebruikers in staat om hun vaardigheden op nauwkeurigheid te testen in een lokale omgeving alvorens deze vaardigheden te gebruiken in hun werk.

Ga naar www.pluralsight.com/hands-on-learning om meer te leren over interactieve cursussen en projecten.

Ga naar www.pluralsight.com/role-iq voor meer informatie of om uw gratis Role IQ te verkrijgen.

Over Pluralsight
Pluralsight is een technologieleerplatform voor bedrijven dat bedrijven over de hele wereld een gestroomlijnde, end-to-end leerervaring biedt. Via een abonnement krijgen bedrijven de mogelijkheid om met de technologie mee te bewegen, wat de bedrevenheid, innovatie en efficiëntie verbetert. Pluralsight, opgericht in 2004 en een vertrouwde partner van Fortune 500-bedrijven, biedt zijn leden on-demand toegang tot een digitaal ecosysteem van leertools, inclusief Pluralsight IQ, gerichte leertrajecten, door experts opgestelde cursussen, interactieve labo's en live mentorship. Ga naar pluralsight.com voor meer informatie.

Mediacontacten
Pluralsight PR
Mariangel Babbel
Director, Communications
mariangel-babbel@pluralsight.com