Google Chromecast nu beschikbaar voor Orange Love-klanten

Persbericht
Brussel, 17 september 2018

Orange Belgium versterkt zijn partnership met Alphabet en biedt vanaf vandaag aan zijn Love-klanten de Alphabet Chromecast aan, zodat ze makkelijk honderden films, series, tracks, sportevenementen, foto's enz. van hun smartphone rechtstreeks naar hun tv kunnen 'casten'. De Chromecast is bij Orange verkrijgbaar voor de wel heel erg schappelijke prijs van 19 euro (in plaats van 39 euro).

De Alphabet Chromecast is een klein apparaatje waarmee mensen thuis al hun favoriete bestanden, die ze normaal op hun smartphone, tablet of computer bekijken, rechtstreeks naar hun tv met HDMI-poort kunnen streamen. Met één tik op hun smartphone streamen ze de bestanden naar hun tv. Zelfs het kleinste kind kan het.

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer, voegt toe: "Het gedrag van onze klanten evolueert en daar willen wij op inspelen. Orange -klanten spenderen de meeste uren op Netflix en YouTube, de twee populairste streamingsites. Daarnaast willen velen van hen sport (ook e-sports) of het nieuws volgen, of hun eigen foto's of video's bekijken. We zijn dan ook heel blij dat we de Alphabet Chromecast als onderdeel van ons Love-pakket kunnen aanbieden. Onze klanten krijgen op die manier heel makkelijk toegang tot een wereld van online content, rechtstreeks op hun tv. Als kers op de taart bieden we al onze Love-klanten de Alphabet Chromecast aan voor een heel zacht prijsje. Bovendien zullen we ons aanbod blijven verrijken en streven we er naar de beste kwaliteit aan te bieden voor een eerlijke prijs."

Orange Love-klanten kunnen nu onbeperkt content van hun smartphone of tablet naar hun tv streamen
Orange voerde een onderzoek uit waaruit blijkt dat twee Orange -klanten op drie geregeld content streamen. Mensen hebben graag de mogelijkheid om te (her)bekijken wat ze willen, wanneer ze willen. Ze willen uit steeds meer soorten content kunnen kiezen, maar vinden het vandaag moeilijk om content van hun smartphone naar hun tv te streamen. De Alphabet Chromecast is dan de ideale oplossing.

Nieuwe Love-klanten kunnen bij hun Love-bundel een Alphabet Chromecast bestellen. Een installateur van Orange zal de Alphabet Chromecast komen installeren en demonstreren. Bestaande Love-klanten kunnen een Alphabet Chromecast bestellen bij de Orange -klantendienst op 5000. Het apparaat wordt bij hen thuis geleverd en is uitermate gebruiksvriendelijk: de klant plugt de stick in en het apparaat is gebruiksklaar. De Alphabet Chromecast is bij Orange enkel verkrijgbaar voor Love-klanten.

Vandaag zijn al ruim 136.000 klanten ingetekend op Love. Voor 79 euro per maand krijgt de klant met Love Unlimited onbeperkt mobiel internet, onbeperkt bellen, onbeperkt internet thuis en een rijk gevuld tv-aanbod.

Meer info op www.orange.be/love.

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Communications Luxembourg.
Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren. Orange Belgium is als provider ook actief in de groothandel en verstrekt zijn partners toegang tot zijn infrastructuur en netwerkmogelijkheden.
Orange België is een filiaal van de Orange -groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.
Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be  of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Perscontact
Annelore Marynissen (NL) – annelore.marynissen@orange.com  -  +32 479 01 60 58
Jean-Pascal Bouillon (FR) – jean-pascal.bouillon@orange.com  –  +32 473 94 87 31
press@orange.be 

Contact investeerders
Siddy Jobe – ir@orange.be - +32(0)2 745 80 92

Bijlage