Toplandbouwbedrijf uit Californië past artificiële intelligentie toe om stress van gewassen te monitoren

Mogelijk gemaakt door het EOS-dataplatform van Agralogics

SUNNYVALE, Californië, Sept. 18, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Agralogics kondigde vandaag zijn samenwerking aan met Woolf Farming & Processing, een marktleider uit de voedingssector die is gevestigd in Fresno (Californië). Op de lange termijn zal Agralogics monitoringdiensten leveren die in real time de stress van gewassen meten, als ondersteuning van de landbouwactiviteiten.

Deze ontwikkeling bouwt voort op een werkrelatie tussen Woolf Farming en Agralogics die al jaren bestaat. Het Woolf‑team plant het EOS-platform en de toepassingen met artificiële intelligentie van Agralogics te gebruiken. Zo kan het bedrijf zijn managers en werknemers de kans te geven de risico's voor de gewassen proactief aan te pakken, vóór ze de kwaliteit en de oogst negatief kunnen beïnvloeden.  Net zoals AI-toepassingen (denk maar aan Alphabet Maps) de doeltreffendheid verbeteren en een meerwaarde bieden aan gebruikers door bijvoorbeeld te waarschuwen voor onzichtbare files, zal het platform van Agralogics het Woolf-team helpen om de zones te bepalen waar gewassen mogelijk met stress kampen. Die risico's zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar gericht ingrijpen kan de problemen voorkomen.

“We zetten ons in om de operationele doeltreffendheid continu te verbeteren met digitale technologieën en analysetoepassingen die mensen helpen betere beslissingen te nemen.  Agralogics is een geweldige partner geworden. We kijken uit naar een samenwerking op de lange termijn”, zegt Stuart Woolf, CEO van Woolf Farming & Processing.  “Zijn AI-systeem heeft het potentieel om de werkwijze voor ons team ingrijpend te veranderen”, voegt Woolf daar nog aan toe.

“Woolf Farming is een marktleider wat betreft zijn visie én de praktische aspecten. Het is een privilege dat we samen deze mijlpaal konden bereiken. “We kunnen niet wachten om ons traject verder te zetten en datasystemen aan te bieden ter ondersteuning van dagelijkse, cruciale beslissingen in landbouwbedrijven”, zei Sumer Johal, CEO van Agralogics.

OVER WOOLF FARMING

Woolf Farming & Processing is een in Californië gevestigd landbouwbedrijf dat 8 verschillende soorten rijgewassen en meerjarige gewassen teelt, met meer dan 10.117 hectare onder zijn beheer.

OVER AGRALOGICS

Agralogics is een van de leiders in het digitaliseren en het omzetten in gegevens, toegepast op de biljoenensector van het wereldwijde voedselecosysteem. Het SaaS dataplatform (EOS) van het bedrijf beheert kernprocessen en cruciale operationele gegevens om 's werelds grootste voedingsbedrijven te helpen doeltreffender te worden, hun kosten te verlagen en hun wisselwerking met het ecosysteem te verbeteren, intern en in hun leveringsketen.

Contactgegevens
Agralogics, Inc.
info@agralogics.com
Woolf Farming & Processing
Info@WoolfFarming.com