VGP NV: VGP opent nieuw hoofdkantoor in Antwerpen en kondigt de benoeming aan van Martijn Vlutters als Vice President “Business Development & Investor Relations”

Persbericht
            

VGP opent nieuw hoofdkantoor in Antwerpen en kondigt de benoeming aan van Martijn Vlutters als Vice President “Business Development & Investor Relations”

5 oktober 2018 – 07u00 CET - Antwerpen (Berchem): VGP NV (‘ VGP ’ of ‘de Groep’,) kondigt vandaag aan dat het nieuwe hoofdkantoor in Antwerpen in gebruik is genomen.  Daarnaast zal het kantoor, aan de Uitbreidingstraat 72, 2600 te Antwerpen (Berchem), dienstdoen als centrum voor de expansie van de activiteiten in de Benelux.

VGP kondigt mede aan dat per 1 oktober 2018 Martijn Vlutters bij VGP is begonnen als Vice President “Business Development & Investor Relations”.  In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor de communicatie met de financiële markten, voorbereiden van financiële plannen, en het analyseren van groeimogelijkheden, inclusief overnames. 

Voordat hij bij VGP begon werkte Martijn 13 jaar bij J.P. Morgan in Londen en New York. Hij bekleedde verschillende functies in “Capital Markets” en “Corporate Finance”. Ook werkte Martijn twee jaar in New York in de rol van Vice President Investor Relations voor J.P. Morgan Chase & Co.  Hij is gestationeerd in Antwerpen en rapporteert aan CEO, Jan van Geet.

Voor verdere informatie

 

Investeerders
Martijn Vlutters 
 

Pers
Petra Vanclova
 
Tel. +32 (0) 3 289 1433Tel. +42 0 602 262 107 
E-mail: martijn.vlutters@vgpparks.euE-mail: petra.vanclova@vgpparks.eu 

Profiel

VGP (www.vgpparks.eu) bouwt en ontwikkelt kwalitatief hoogstaand logistiek vastgoed en bijbehorende kantoren, voor eigen rekening en voor rekening van haar VGP European Logistics joint venture die vervolgens aan gerenommeerde klanten worden verhuurd door middel van langlopende commerciële huurcontracten. VGP beschikt over een ‘in-house’ team dat alle stappen beheert van het volledig geïntegreerde businessmodel: gaande van de identificatie en de aankoop van gronden tot de uitwerking en het ontwerp van het project, het toezicht op de bouwwerkzaamheden, de contacten met potentiële klanten en het facility management.

VGP noteert op Euronext Brussel en op de Main Market van de Prague Stock Exchange.


Bijlage