M line officiële slaapleverancier van EuroParcs

Onlangs heeft Beter Bed Holding N.V. haar nieuwe strategie aan de markt gepresenteerd, waarvan slaapervaring, klantrelatie en service belangrijke elementen zijn. Internationale groothandel is een nog niet benutte kans voor Beter Bed Holding . Daarom is de groep erg trots aan te kondigen dat de eerste resultaten van deze nieuwe strategie hebben geleid tot een samenwerking tussen DBC International, een dochteronderneming van Beter Bed Holding , en het Nederlandse familiebedrijf EuroParcs.

DBC gaat M line-slaapkamermeubelen zoals boxsprings en matrassen leveren voor de verschillende vakantiewoningen van EuroParcs. De slogan van M line ‘Sleep well, move better’ staat voor uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en optimale ventilatie van de matrassen waardoor uw lichaam een perfecte slaaphouding heeft en u  de volgende dag weer volop energie heeft. Luxe is de hoogste prioriteit voor EuroParcs en de samenwerking met M line brengt het slaapcomfort op EuroParcs tot een hoger en onderscheidend niveau.

Pieter-Bas Stehmann, Algemeen Directeur DBC: ‘Als we praten over gezondheid is slapen een onderschat fenomeen. Als je verblijft in een van de vakantiehuizen van EuroParcs wil je natuurlijk heel goed slapen. En dat is precies wat M line biedt.’

Joeri van Duuren, Marketing Manager EuroParcs: ‘Slaapsystemen van M line staan garant voor een goede mobiliteit en uitstekende ventilatie. Zo haalt men het maximale uit de nacht en heeft men overdag meer energie.’

Profiel EuroParcs
Onderscheidend, dat is het woord dat bij EuroParcs past. De vakantieparken zijn alle gelegen op A-locaties in Nederland. Daarnaast onderscheidt EuroParcs zich van andere aanbieders door de hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten op de parken. Luxe en comfort worden naadloos gecombineerd met een topservice.

Profile DBC / M line
BBC (Dutch Bedding Company) International is een groothandeldivisie van Beter Bed Holding . Een reeks slaapsystemen in verschillende merken is ontwikkeld en door DBC op de markt gebracht via een internationaal dealernetwerk, online en via B2B kanalen.

Voor meer informatie:

Tom Rausch                                                            
DBC International / M line                                                                           
+31 (0)6 29565524                                                   
marketing@mline.nl         


Klik op onderstaande link voor de Pdf van dit persbericht.

                

Bijlage