Werner De Laet benoemd tot Chief B2B, Wholesale en Innovation Officer bij Orange Belgium

Persbericht

russel, 15 november 2018

  

De Raad van Bestuur van Orange Belgium heeft de benoeming van Werner De Laet als Chief B2B, Wholesale and Innovation Officer, gevalideerd, een benoeming die ingaat vanaf 1 januari 2019.


Door de B2B-, Wholesale - en innovatie-activiteiten samen te brengen, kan de organisatie van Orange Belgium worden vereenvoudigd en worden de strategische prioriteiten voor de zakelijke markt beter ondersteund, meer bepaald betreft de verdere ontwikkeling van convergente en ICT -diensten, alsook de uitbouw van het Internet of Things. De nieuwe organisatie zal vanaf 1 januari worden ingevoerd.

 

Ingrid Gonnissen, die tot 31 december 2018 Orange Belgium's Enterprise Business Unit blijft leiden, heeft besloten om eind dit jaar Orange te verlaten om zich te concentreren op haar onafhankelijke activiteiten, waaronder bestuursfuncties en missies. Werner De Laet zal Ingrid Gonnissen vervangen per 1 januari 2019. Hij blijft CEO van Orange Luxembourg (OLU) tot het einde van het jaar.


Werner De Laet, 49 jaar, heeft 20 jaar ervaring bij Orange Belgium. In 1998 trad Werner als Financial Information Systems Manager in dienst bij Orange Belgium en steeg snel in de gelederen. Van 2006 tot 2013 was hij Chief Financial Officer van Orange Belgium voordat hij in mei 2013 CEO van Orange Luxembourg werd. Sinds oktober 2016 is Werner ook Chief Wholesale & Innovation Officer van Orange Belgium en dat in nauwe samenwerking met de Orange Group.

 

Michaël Trabbia, CEO van Orange Belgium, verklaart: "Dankzij Werner's uitgebreide ervaring en kennis van de ICT -sector zal hij van grote waarde zijn voor de verdere ontwikkeling van onze activiteiten op de zakelijke markt. Ik wil Ingrid bedanken voor haar onwrikbare engagement sinds 2016 om onze B2B-klanten te bedienen en in het bijzonder voor de cruciale rol die ze speelde bij het versterken van onze verkoopkanalen, de samenwerking met de Orange Group en de substantiële verbetering van onze B2B-resultaten."


Betreffende zijn nominatie verklaarde Werner De Laet: "Dankzij ons uitstekend 4G en mobiele IoT-netwerk en de introductie van Unlimited in de zakelijke aanbiedingen, hebben we alle kaarten in handen om aantrekkelijke en innovatieve diensten aan onze zakelijke klanten aan te bieden. We zullen ons met name richten op de ontwikkeling van onze convergente en ICT -diensten, evenals de Internet of Things-oplossingen voor onze zakelijke klanten."


Ingrid Gonnissen voegt toe: "Het was een groot genoegen om het B2B-departement van Orange Belgium te leiden en ik ben erg trots op het werk dat we met alle collega's en partners hebben gedaan en op de geweldige resultaten die we samen hebben bereikt. Het is nu tijd voor mij om me te concentreren op nieuwe projecten. Ik wens Werner het allerbeste in zijn nieuwe rol."


De Enterprise Business Unit van Orange Belgium stelt competitieve, convergente mobiele en vaste aanbiedingen voor aan kleine, middelgrote en grote bedrijven.

 

Over Orange Belgium

Orange Belgium is met meer dan 4 miljoen klanten een van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt. Via zijn dochter Orange Communications Luxembourg is het bedrijf ook actief in Luxemburg. 

Als convergente speler bieden we, naast mobiele telecommunicatiediensten, internet en tv voor particulieren, ook innovatieve mobiele en vaste diensten voor bedrijven aan.  Ons ultraperformant mobiel netwerk ondersteunt 2G, 3G, 4G en 4G+, technologieën waarin we voortdurend blijven investeren.

Orange Belgium is een filiaal van de Orange Group, een van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika op het vlak van mobiele telefonie en breedbandinternet en een wereldwijde topleverancier van telecommunicatiediensten aan bedrijven.

Orange Belgium staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).


Meer informatie via: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter: @pressOrangeBe.


Perscontacten

Annelore Marynissen – annelore.marynissen@orange.com  -  +32 (0) 479 01 60 58

Jean-Pascal Bouillon – jean-pascal.bouillon@orange.com  –  +32 (0) 473 94 87 31

press@orange.be 


Contactpersoon investeerders

ir@orange.be


Bijlage