Partnerize opent kantoor in Nederland om zijn snelgroeiende Nederlandse klantenbasis te ondersteunen

Sectorveteranen Melissa Peters en Joep van den Boer komen naar Partnerize om grote klanten in de regio te ondersteunen

AMSTERDAM, Dec. 18, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Partnerize, de toonaangevende wereldwijde aanbieder van partnermarketingoplossingen voor wereldwijde merken, kondigde vandaag de opening aan van een kantoor in Nederland om zijn Nederlandse klantenbasis te ondersteunen en een snelle expansie in de regio te bewerkstelligen. Vanuit zijn nieuwe kantoor in Amsterdam zal Partnerize lokale ondersteuning bieden aan de 11 bestaande grote klanten en een aantal nieuwe merken binnenhalen die gedurende de volgende kwartalen grote partnermarketinginitiatieven zullen lanceren via Partnerize. Het bekroonde Partner Management Platform (PMP) van Partnerize is een end‑to‑endoplossing die SaaS‑gebaseerd is en die de resultaten van partnermarketingprogramma’s verzamelt, beheert, analyseert en voorspelt met behulp van artificiële intelligentie.

Om deze snelle regionale groei te ondersteunen heeft Partnerize zijn team versterkt met twee ervaren partnermarketingveteranen:

  • Melissa Peters is benoemd tot Director of Strategic Alliances Director voor Nederland. Peters, sedert lange tijd actief in de uitgeverijsector, komt bij Partnerize werken na een periode van 6,5 jaar bij Imbull, de grootste uitgeverij van kortingssites in de regio. Bij Partnerize zal Melissa focussen op de ontwikkeling van de strategie en samenwerking met Nederlandse partners in de regio. 
     
  • Joep van den Boer wordt Director of Business Development bij Partnerize en zal focussen op de Nederlandse en Noord-Europese markten. Hiervoor was van den Boer actief bij Coniq en Criteo, waar hij strategische oplossingen uitwerkte voor adverteerders in Europa.

“De merken in Nederland staan voorop wat op gegevens gebaseerde partnermarketing betreft”, zegt Sean Sewell, medeoprichter en VP van Revenue, EMEA, voor Partnerize. “Wij hebben nu partnerschappen afgesloten met veel van de grootste Nederlandse bedrijven, waaronder Wehkamp, Air France-KLM, Albert Heijn en Coolblue. Onze nieuwe vestiging in Amsterdam en de toevoeging van Melissa en Joep aan ons team zullen ons in staat stellen uitstekende resultaten te verwezenlijken voor klanten en partners in de regio, en zullen onze groei verder versnellen.”

Over Partnerize

Partnerize staat wereldwijde marktleiders bij in het opbouwen van sterke bedrijfspartnerschappen die buitengewone bedrijfsgroei teweegbrengen. Het Partner Management Platform (PMP) van Partnerize is een end‑to‑endoplossing die SaaS‑gebaseerd is en die de resultaten van partnermarketingprogramma’s verzamelt, beheert, analyseert en voorspelt met behulp van artificiële intelligentie. Honderden van ’s werelds grootste merken maken gebruik van de realtimetechnologie van Partnerize om wereldwijd meer dan 6 miljard dollar aan omzet te beheren in 214 landen en regio’s. Bezoek partnerize.com voor meer informatie over Partnerize en de aanzienlijke rendementen die de investering in partnermarketing oplevert voor de merken.

Contactpersoon pers:
Diane Anderson, WIT Strategy for Partnerize
415.254.9086
danderson@witstrategy.com