Nieuwe websites van Command Alkon gelanceerd in Europese markten

Bezoekers zullen genieten van een dynamische en naadloze ervaring, met toegang tot nieuwe online hulpmiddelen

BIRMINGHAM, Alabama, Jan. 02, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Command Alkon, het toonaangevende samenwerkingsplatform voor leveranciers in de zware bouw, kondigt met plezier zijn nieuwe klantgerichte en mobielvriendelijke websites aan voor onze klanten en partners in de EMEA-regio.

“We zijn zeer verheugd onze nieuwe websites te kunnen presenteren aan onze Europese klanten en partners, die ernaar streven hun organisaties te stroomlijnen door technologische backbones te implementeren in hun dagelijkse activiteiten met onze technologieoplossingen van topkwaliteit”, zegt Lori Allen, Solutions Marketing Manager bij Command Alkon. “Dankzij het nieuwe ontwerp krijgen klanten makkelijk toegang tot de informatie die ze nodig hebben en zijn onze mogelijkheden om via onze digitale kanalen in contact te komen met de sector sterk toegenomen.”

De vernieuwde websites bieden een dynamische gebruikerservaring, waarbij de navigatie georganiseerd is rond de dringendste vragen en technologieproblemen van de klant. De Franse website vindt u op france.commandalkon.com, de Engelse op europe.commandalkon.com en de Nederlandse op netherlands.commandalkon.com.

Mastery by Command Alkon, dé hub voor sectorkennis over zware bouwmaterialen, is toegankelijk via elk van deze websites. De informatie hierop wordt dagelijks bijgewerkt, inclusief verwezenlijkingen van klanten, bedrijfsproducten en evenementen, maar ook ontwikkelingen in en nieuws uit de sector. De bezoekers worden uitgenodigd om de nieuwe websites te verkennen en Command Alkon te volgen op LinkedIn en Facebook.

OVER COMMAND ALKON

Bij Command Alkon geloven we in bouwen aan een wondere wereld. Als samenwerkingsplatform voor leveranciers in de zware bouw, verbeteren wij op ingrijpende manier de manier waarop aannemers, leveranciers van bulkmaterialen, aanbieders van logistieke diensten, werfinspecteurs, projecteigenaars en meer interageren. Onze "See Together, Work Together and Grow Together"-capaciteiten zorgen voor een hogere productiviteit en bieden een overzicht in realtime, scherpe bedrijfsinzichten en de zekerheid van resultaten bij het bouwen van projecten die ertoe doen. Al meer dan 40 jaar helpen onze werknemers, software en technologie onze klanten om kwaliteitsvollere en meer winstgevende projecten en activiteiten uit te voeren. Command Alkon heeft zijn hoofdkantoor in Birmingham, Alabama, en heeft vestigingen in locaties over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar commandalkon.com.

Neem voor meer informatie contact op met:
Becky Boyd
MediaFirst PR
(770) 642-2080 x 214
becky@mediafirst.net

Karli Langner
Command Alkon
(205) 879-3282 x 3968
klangner@commandalkon.com