Introductie van Informa Tech

LONDEN, May 13, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Informa Tech, een nieuwe afdeling van Informa PLC (LON:INF), maakt vandaag haar officiële debuut met de lancering van een nieuwe bedrijfswebsite en merkidentiteit. Informa Tech verenigt onderzoeks-, media-, trainings- en evenementmerken uit de hele portefeuille van Informa en wil de wereldwijde technologische gemeenschap inspireren tot het ontwerpen, bouwen en beheren van een betere digitale wereld.

“Wij informeren, leiden mensen op en verbinden via onze marktleidende merken zoals AfricaCom, Black Hat, Light Reading, London Tech Week en Ovum”, zegt de CEO van Informa Tech, Gary Nugent. “Wij focussen ons volledig op klanten die actief zijn in de technologische gemeenschap, van de ontwerpers van technologische producten en diensten tot de professionals die technologie inzetten om bedrijven vooruit te helpen.”

Informa Tech biedt haar diensten aan in zeven specialistische technologiemarkten: Kritieke communicatie, Nieuwe technologie, Bedrijfs-IT, Marketingtechnologie, Media en entertainment, Veiligheid en Dienstverleners.

Nugent voegt er nog aan toe: “Met meer dan 100 merken en 600 sectorspecialisten in meer dan 20 landen is Informa Tech uitstekend geplaatst om informatie en opleidingen te verstrekken, verbindingen te maken en voor het bereik en engagement te zorgen waarmee de enorme mogelijkheden kunnen worden benut die worden gecreëerd door de innovatie en snelle evolutie die de technologiemarkten vandaag kenmerken.”

Lees meer over Informa Tech op InformaTech.com

Bekijk het Informa Tech-filmpje door hier te klikken

Volg ons op:

Facebook
LinkedIn
Twitter

Over Informa Tech

Informa Tech is een marktleider in geïntegreerd onderzoek, media, opleiding en evenementen voor de wereldwijde technologische gemeenschap.

Wij zijn een internationale onderneming die meer dan 600 werknemers telt en actief is in meer dan 20 markten. Ons doel is de technologische gemeenschap te inspireren tot het ontwerpen, bouwen en beheren van een betere digitale wereld via onderzoek, media, trainingen en evenementen die informeren, opleiden en verbinden. Meer dan 7.000 professionals zijn geabonneerd op ons onderzoek, elk jaar trekken onze evenementen 225.000 bezoekers en nemen meer dan 18.000 studenten deel aan onze trainingsprogramma's en elke maand bezoeken bijna 45 miljoen mensen onze digitale gemeenschappen.

Mediacontact

Jean-Marc Mezin, Informa Tech
jean-marc.mezin@informa.com
+44 7446 942244

Meer informatie over Informa Tech