ESPERITE NV (ESP) MET CRYOSAVE BEVESTIGT DE VEILIGHEID VAN ALLE OPGESLAGEN STALEN EN DANKT DE 260.000 FAMILIES VOOR HUN VERTROUWEN.

ESPERITE NV (ESP) MET CRYOSAVE BEVESTIGT DE VEILIGHEID VAN ALLE OPGESLAGEN STALEN EN DANKT DE 260.000 FAMILIES VOOR HUN VERTROUWEN.

CryoSave koos PBKM als de geschikte onderaannemer voor de beveiligde langetermijnopslag en wil de volledige controle over de operaties behouden.

Amsterdam, The Netherlands – 1st July 2019

CryoSave wil de +260.000 families die al klant zijn bij de +260.000 families bedanken voor hun vertrouwen in ons bedrijf. CryoSave, dat al 19 jaar bestaat, is de referentie in de navelstrengbloedbankindustrie met meer dan 330.000 opgeslagen monsters. Gedurende deze jaren heeft CryoSave zonder compromissen de hoogwaardige verwerkings- en opslagdiensten onderhouden die de beste beveiliging voor onze klanten en hun familie garanderen.

Stamcellen uit navelstrengbloed zijn het eigendom van de patiënten. Deze blijven veilig opgeslagen onder toezicht van CryoSave. 

De navelstrengbloedstamcellen zijn volledig verwerkt in onze laboratoria in België of in Genève, in overeenstemming met de strengste voorschriften en de hoogste kwaliteitsnormen. 

Om de veiligheid van de klanten te maximaliseren, heeft CryoSave onlangs een overeenkomst gesloten met de onderaannemer PBKM, waarvan het Europese laboratorium in Warschau is gevestigd, voor de langdurige opslagdiensten. PBKM, officieel erkend door de volksgezondheidsinstanties, is geselecteerd door CryoSave, The Family Stem Cell Bank en beschikt over alle vereiste erkenningen, voor onze kwaliteitsnormen en voor uw gemoedsrust. 

Bovendien heeft CryoSave het kwaliteitssysteem geaudit en zal dit regelmatig doen om te bevestigen dat het nog steeds perfect voldoet aan de Zwitserse eisen, gebaseerd op de Zwitsers-Medische richtlijnen en de NetCord-Fact certificering.

De opslag van de navelstrengbloedstamcellen blijft onder controle en toezicht van CryoSave. CryoSave is inderdaad het startpunt en zal zich blijven inspannen voor hun Safe Guard.

CryoSave's langdurige professionaliteit en expertise op het gebied van stamcellenbankieren wordt erkend door de medische gemeenschap.

Over ESPERITE

ESPERITE groep, genoteerd aan Euronext Amsterdam en Parijs, is een toonaangevend internationaal bedrijf in regeneratieve en precisiegeneeskunde, opgericht in 2000.
Voor meer informatie over de ESPERITE Groep, of om een interview te boeken met CEO Frédéric Amar: +31 575 548 548 998 - ir@esperite.com..

Bijlage