Debiteur gaat in beroep tegen een vonnis van de rechtbank

Deventer, 07 augustus 2019 - RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke onderneming op het gebied van productie en levering van halfgeleidercomponenten, alsmede ondersteunende kwaliteitsdiensten, maakt vandaag bekend dat de debiteur in beroep gaat tegen het vonnis van de rechtbank zoals gepubliceerd in het persbericht van 22 mei 2019 - persbericht.

Over RoodMicrotec

RoodMicrotec is een toonaangevend onafhankelijk leverancier van halfgeleiders en ondersteunende diensten. Met meer dan 50 jaar ervaring in de micro- en optoelelektronica is RoodMicrotec een gevestigde en hooggewaardeerde partner voor veel bedrijven over de hele wereld. De onderneming biedt full-turnkey ASIC-diensten aan voor complexe microchips die ingericht zijn op specifieke toepassingen voor individuele klanten. In samenwerking met sterke partners verzorgt RoodMicrotec het gehele ontwikkelings- en productieproces van de ASICs in het doelvolume, van kleine aantallen tot vele miljoenen stuks per jaar. Onze turnkey-oplossing omvat ontwerp, projectmanagement, wafer fab, wafer test, assemblage, final test, kwalificatie, logistiek en foutanalyse. Alle diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability, ruimtevaart-, automobiel-, gezondheids- en industriële sectoren. RoodMicrotec heeft haar hoofdkantoor in Deventer, met operationele vestigingen in Nördlingen en Stuttgart in Duitsland.

Meer informatie is te vinden op https://www.roodmicrotec.com

Voor nadere informatie:

Martin Sallenhag - CEO, Arvid Ladega - CFO
Telefoon: +31 570 745623               E-mail: investor-relations@roodmicrotec.com     Web: www.roodmicrotec.com

Dit persbericht wordt gepubliceerd in het Engels, Nederlands en Duits. Mochten er verschillen zijn tussen deze versies, is de Engelse tekst doorslaggevend.

Dit bericht bevat informatie die geldt als voorwetenschap in de zin van Artikel 7(1) van de Richtlijn marktmisbruik van de EU. Algemeen directeur en CEO Martin Sallenhag is verantwoordelijk voor het verzorgen van de publicatie van dit document voor RoodMicrotec.

Bijlage