Nyrstar kondigt overeengekomen vertrek van CEO aan

Gereglementeerde Informatie - Voorwetenschap

Nyrstar kondigt overeengekomen vertrek van CEO aan

27 augustus 2019 om 19.00 uur CET

De Raad van Bestuur van Nyrstar NV ("Nyrstar" of "de Vennootschap") maakt vandaag bekend dat Hilmar Rode, Chief Executive Officer van Nyrstar, in onderling overleg heeft besloten de Vennootschap te verlaten op 30 september 2019 om andere kansen te benutten. Op deze datum zal Hilmar Rode ook ophouden bestuurder te zijn van Nyrstar.

Zoals aangekondigd door Nyrstar op 31 juli 2019, is Daniel Vanin de Chief Executive Officer van de operationele groep van bedrijven die nu voor 98% eigendom zijn van de Trafigura Group Pte. Ltd. De Vennootschap gelooft niet dat een opvolger van de rol van Chief Executive Officer vereist is gezien de rol van de Vennootschap in de holding.

Over Nyrstar

De Vennootschap werd opgericht in België en heeft, na voltooiing van de herkapitalisatie/herstructurering, een 2% participatie in de Nyrstar Groep. De Vennootschap is op Euronext Brussels genoteerd onder het symbool NYR. Meer informatie vindt u op de website van Nyrstar: www.nyrstar.be.

Voor meer informatie neem contact op met:

Anthony Simms -      Hoofd Beleggerrelaties & Insured Risk     T: +41 44 745 8157                 M: +41 79 722 2152  anthony.simms@nyrstar.com

Bijlage