Ease2pay faciliteert Rabo app voor zelf afrekenen aan de pomp

Ease2pay introduceert in samenwerking met de Rabo Wallet de nieuwe dienst ‘Tanken’ waardoor klanten niet langer in de rij voor de kassa staan te wachten, maar zelf afrekenen op de telefoon. Zelf afrekenen wordt allereerst uitgerold bij Nederlandse tankstations, op dit moment zijn al een tiental merken in de app beschikbaar, gesprekken over meer stations lopen nog.

De app is vanaf medio oktober beschikbaar voor Android en Apple telefoons. Naast tanken, kan je er ook parkeren mee afrekenen en je klantenkaarten bewaren. Directeur Gijs van Lookeren Campagne is enthousiast over de voorsprong die Ease2pay hiermee in de betaalwereld pakt: "Rabo Wallet gaat weer één stap verder dan Apple Pay. Het is niet meer nodig om binnen in de rij voor pinterminal te staan tot dat je je telefoon er tegen aan mag houden. Je kunt gewoon vanachter het stuur de pomp vrijgeven en de betaling wordt veilig afgehandeld.”

Einde persbericht.

-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Over Ease2pay

Ease2pay is een innovatieve betaaldienstverlener die betalen goedkoper wil maken voor consumenten en winkeliers. Zo is Ease2pay bijvoorbeeld de enige gratis parkeerapp, de gebruiker betaalt geen transactiekosten. Het transactieplatform maakt van iedere smartphone een pinterminal: de app laat consumenten in één handeling bestellen, betalen en sparen zonder gebruik te maken van kassa’s of pinterminals.

------------------------------------------

Rotterdam, Nederland, 7-10-2019

Verdere informatie:        EASE2PAY N.V., Jan Borghuis, Tel. 010 3074619
Corporate website:        www.ease2paynv.com

Bijlage