RoodMicrotec lanceert nieuwe website - modern, innovatief, aantrekkelijk

Zwolle - 07 december 2017

RoodMicrotec, de Nederlandse leverancier van geavanceerde semiconductor microchips, heeft haar website compleet vernieuwd en is trots op de moderne, innovatieve en aantrekkelijke nieuwe presentatie van de onderneming. Na deze facelift is de nieuwe website niet alleen state of the art, maar overtuigt hij ook visueel met een nieuwe look. De functionaliteit is geoptimaliseerd met duidelijke en gebruiksvriendelijke navigatie. Met haar nieuwe website zet RoodMicrotec een belangrijk stap richting de toekomst.

Dit is de eerste grote herinrichting van de website na de oorspronkelijke lancering in 2008. De inhoud en structuur zijn volledig herzien. Ook is het ontwerp geheel vernieuwd, zodat hij er nu fris en modern uitziet. De duidelijke tekst, professionele graphics en foto's van hoge kwaliteit zijn zeer indrukwekkend. Vooral de slider op de homepage springt in het oog en onderstreept RoodMicrotecs nieuwe online look.

Reinhard Pusch, COO van RoodMicrotec : "Samen met onze sterke omzet dit jaar vormt de nieuwe website een geweldige basis voor verdere ontwikkeling van onze onderneming. Ook vertegenwoordigt de nieuwe website een belangrijke stap naar een verbeterde zichtbaarheid in de markt. Wij willen deze zichtbaarheid enerzijds gebruiken om nieuwe business te genereren en anderzijds om de zichtbaarheid van RoodMicrotec in de ASIC markt te vergroten."

Concept en design waren van de hand van pixel-kraft GmbH, dat de nieuwe website ontworpen heeft. Het websiteproject ging in juli dit jaar van start. "Een project van deze orde van grootte neemt meestal een jaar in beslag, maar dank zij de goede samenwerking tussen RoodMicrotec en pixel-kraft kon het binnen vijf maanden voltooid worden. Beide partijen hebben geweldig werk geleverd", aldus Estera Grelle, PR Manager van RoodMicrotec .

Neemt u zelf een kijkje op www.roodmicrotec.com!

Vaan links naar rechts: Estera Grelle, Martin Sallenhag, Reinhard Pusch - RoodMicrotec , Christoph Ziegeler - pixel-kraft

Over RoodMicrotec
Met meer dan 45 jaar ervaring als een onafhankelijke value-added dienstverlener op het gebied  van micro- en optoelectronica biedt RoodMicrotec Fabless Companies, OEM's en andere ondernemingen een one-stop shop propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

Onze diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability/ruimtevaart, automobiel-, telecommunicatie-, medische-, IT- and elektronicasectoren.

Ons geïntegreerde kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op internationale DIN EN ISO 9001:2015 normen. Ons kwaliteitsmanagement is tevens in grote lijnen in overeenstemming met de Automobielspecificatie ISO/TS 16949. De onderneming heeft ook een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en kwalificatie volgens de ISO/IEC 17025 norm.

De value-added diensten omvatten onder meer (eXtended) Supply Chain Management en Total Manufacturing Solutions in samenwerking met onze partners, failure & technology analysis, qualification & burn-in, test- & product engineering, production test (inclusief device programming en end-of-line service), ESD/ESDFOS assessment & training, and quality & reliability consulting.

RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het Verenigd Koninkrijk (Bath) en in Nederland (Zwolle).

Voor meer informatie visit: http://www.roodmicrotec.com

Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels, Nederlands en Duits. In gevallen van tegenstrijdigheid tussen deze versies prevaleert de Engelse versie.

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/649dd4db-bd8a-4781-8c75-616206a6c523

Attachments:

A photo accompanying this announcement is available at http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ebfc0ff9-e1df-469c-a9c5-d886a5d2a99d