Gemalto's e simkaartentechnologie maakt Always Connected ervaring mogelijk voor nieuwe Microsoft Surface Pro met LTE Advanced

Geavanceerde integratie van e-simkaarten met Windows 10 leidt tot een verbeterde gebruikservaring 

Amsterdam, 7 december 2017 - Gemalto , de wereldleider in digitale beveiliging, levert de e-simkaarten (ingebedde simkaarten) voor Microsofts Surface Pro met LTE Advanced, de meest verbonden laptop in zijn segment1 die vanaf december 2017 verkrijgbaar zal zijn voor zakelijke klanten. Dankzij Gemalto 's partnerschap met Microsoft wordt Surface de eerste pc met volledig geïntegreerde ingebedde simkaart van het ecosysteem van Windows.

Gemalto 's geavanceerde technologie ondersteunt de vlotte activatie van mobiele abonnementen voor gebruikers van de innovatieve Surface Pro met LTE Advanced. Voor die naadloze ervaring wordt gebruik gemaakt van Gemalto 's oplossing voor abonnementsbeheer op afstand in combinatie met Windows 10. Surface-gebruikers verwachten geavanceerde technologie van hun producten. Met Gemalto 's oplossing voor e-simkaarten zijn alle mogelijke verbindingsopties out-of-box beschikbaar, inclusief de aankoop van mobiele gegevens via het toestel zelf.

Gemalto 's e-simkaartenoplossing is volledig afgestemd op Windows 10 en voldoet aan de voorschriften van de GSMA voor het beheren van simkaarten op afstand. Dankzij de integratie met Windows 10 biedt Gemalto 's oplossing een volledig servicemodel, waardoor patch- en levensduurbeheer beschikbaar zijn naarmate technologieën en normen doorheen de tijd evolueren. Die mogelijkheid breidt de waardebelofte van Surface verder uit, aangezien nieuwe ervaringen en mogelijkheden beschikbaar zullen worden gemaakt voor wie vandaag een Surface Pro met LTE Advanced aankoopt.

"De Surface Pro heeft het laptopsegment heruitgevonden", zegt Paul Bischof, Director Devices Program Management bij Microsoft . " Gemalto 's e -simkaartenoplossing helpt ons om onze visie van een klantervaring zonder toegevingen waar te maken."

"De toepassing van e-simkaartentechnologie ontwikkelt in ijltempo. Mobiele netwerkoperators erkennen het potentieel van naadloze verbinding en een verbeterd gebruiksgemak als een manier om meer klanten te bereiken via aanvullende toestellen", zegt Frédéric Vasnier, Executive Vice President Mobile Service and IoT bij Gemalto . "We staan aan het begin van een belangrijke technologische revolutie, dat wordt gesymboliseerd door de Surface Pro met LTE Advanced."

DISCLAIMERS:

  1. Vergelijking van ondersteunde breedtes en modemsnelheid voor Surface Pro met LTE Advanced vs. 12" en 13" LTE-laptops en 2-in-1-computers. De beschikbaarheid van de service en de prestaties zijn afhankelijk van het netwerk van de dienstverlener. Neem contact op met uw dienstverlener voor meer informatie over compatibiliteit, tarieven en activatie. Bekijk alle specificaties en frequenties op surface.com.
  2. De beschikbaarheid van de service en de prestaties zijn afhankelijk van het netwerk van de dienstverlener.  Neem contact op met uw dienstverlener voor meer informatie over compatibiliteit, tarieven en activatie.  Bekijk alle specificaties en frequenties op surface.com.

Over Gemalto

Gemalto ( Euronext NL0000400653 GTO) is de wereldleider in digitale beveiliging met een jaaromzet in 2016 van € 3,1 miljard en klanten in meer dan 180 landen. Wij bieden vertrouwen in een steeds meer verbonden wereld.

Van beveiligingssoftware tot biometrie en encryptie, dankzij onze technologieën en diensten kunnen bedrijven en overheden identiteiten authenticeren en gegevens beschermen zodat deze veilig blijven. Ook maken wij veilige diensten mogelijk voor persoonlijke en verbonden apparaten, de cloud en wat daartussen ligt.

Gemalto 's oplossingen staan centraal in het moderne leven, van betalingen en beveiliging van bedrijfsgegevens tot het internet der dingen. Wij authenticeren mensen, transacties en objecten, versleutelen gegevens en creëren waarde voor software, waardoor onze klanten veilige digitale diensten kunnen aanbieden aan miljarden mensen en apparaten.

Onze meer dan 15.000 werknemers zijn actief vanuit 112 kantoren, 43 personaliserings en gegevenscentra, en 30 centra voor onderzoek en ontwikkeling van software, verspreid over 48 landen.

Ga voor meer informatie naar www.gemalto.com, of volg @gemalto op Twitter.

Gemalto mediacontacten:

Tauri Cox
Noord-Amerika
+1 512 257 3916
tauri.cox@gemalto.com
Sophie Dombres
Europa, Midden-Oosten en Afrika
+33 4 42 55 36 57 38
sophie.dombres@gemalto.com
Jaslin Huang
Azië-Pacific
+65 6317 3005 
jaslin.huang@gemalto.com
 

Enriqueta Sedano
Latijns-Amerika
+52 5521221422
enriqueta.sedano@gemalto.com
   

De tekst van deze mededeling is een vertaling en mag geenszins als officieel worden beschouwd. De enige rechtsgeldige versie van de mededeling is die in de originele taal, het Engels, die dus voorrang heeft in geval van verschillen met de vertaling.

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/2984ce3e-dca2-4c52-86f3-30904864f9b4

Attachments:

A photo accompanying this announcement is available at http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/567586c9-a710-4777-997d-ed3ba334ceb6

Attachments:

A photo accompanying this announcement is available at http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/13fe687e-8eaa-4230-b518-41f80ca95c03