De mogelijkheden voor het huren van een auto

Ga je in het buitenland verblijven en wil je verzekerd zijn van goed vervoer? Dan heb je veel mogelijkheden voor het huren van een auto. Een huurauto regelen kan in het binnen- en buitenland en zorgt voor veel gemak. Dankzij een duidelijke prijs, veel handige extra’s zoals belasting, verzekering en een onbeperkt aantal kilometers op veel bestemmingen is het goed mogelijk om online een goedkope huurauto te regelen. Of je nu een auto tot je beschikking wilt hebben voor je vakantie in het buitenland of een zakelijke reis: een huurauto regelen is binnen enkele minuten geregeld.

Autosector analist

Regel gemakkelijk en snel een huurauto

Online vind je meer dan 1600 aanbieders van autoverhuur, onder andere van bekende merken als Avis en goedkoperautohuur.nl. De gebruiksvriendelijke boekmachine biedt de mogelijkheid om een auto te huren op meer dan 30.000 bestemmingen in 170 landen. Of je nu een week in Italië gaat verblijven of een paar dagen in Praag of een andere stad: je hebt snel een auto geregeld bij een van de vele autoverhuurbedrijven. Omdat je altijd en overal een auto kunt regelen, ben je altijd verzekerd van goed vervoer en kun je naar iedere bestemming, zakelijke afspraak of toeristische trekpleister rijden.

Auto huren: dit zijn de voordelen

Online een auto huren brengt een aantal prettige voordelen met zich mee. In de eerste plaats kun je altijd van A naar B komen, op welke bestemming je je ook bevindt. Tijdens je vakantie kun je op deze manier veel meer locaties bereiken en kun je optimaal genieten van je vakantie: je bent van niets en niemand afhankelijk met een eigen auto. Ook tijdens een zakelijke trip is het prettig om een eigen auto tot je beschikking te hebben waarmee je naar afspraken kunt rijden. Je bent op deze manier ook niet afhankelijk van een taxi of het openbaar vervoer. Er zitten meer voordelen aan een auto huren:

 • Je profiteert gegarandeerd van lage prijzen voor het huren van een auto;
 • Er zitten geen verborgen vergoedingen verbonden aan het huren van een auto;
 • De huurprijs is inclusief verzekering en heffingen; er komen achteraf dus geen extra bedragen bij die je moet afrekenen;
 • Je kunt een onbeperkt aantal kilometers afleggen wanneer je online een auto huurt, er zijn dus geen belemmeringen in de plekken die je kunt bezoeken;
 • De klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar en dit betekent dat je altijd terecht kunt voor je vragen;
 • Bij het huren van een auto betaal je geen creditcardkosten.

  Zo gebruik je het online boekingssysteem

  Het huren van een auto is zeer eenvoudig: je hoeft slechts een paar stappen te doorlopen om de tijdelijke eigenaar te worden van een auto op je volgende bestemming. Je kunt een auto huren in binnen- en buitenland en bij tal van toonaangevende bedrijven als Avis en goedkoperautohuur.nl zodat je verzekerd bent van een goede en betaalbare auto. Wil je weten hoe je de stappen van het boekingssysteem goed doorloopt? Dat lees je hier!

  Stap 1: Bestemming en data invullen

  De eerste stap is het invullen van je bestemming en de data waarop je een auto zou willen huren. Op basis hiervan gaat de zoekmachine filteren en worden de tarieven getoond van alle beschikbare bedrijven op deze bestemming. Dit maakt het een stuk makkelijker om te zien wat je mogelijkheden zijn voor het huren van een auto. Je weet op deze manier zeker dat je een auto kunt huren, waar je ook naartoe wilt gaan. Omdat je online bij meer dan duizend autoverhuurbedrijven terecht kunt, is er altijd wel een mogelijkheid om een auto te huren.

  Stap 2: Filteren voor de beste boeking

  Zodra je alle mogelijkheden ziet staan, kun je gaan filteren om de beste boeking te regelen. Er zijn verschillende zaken waarop je kunt filteren. Waar je op filtert is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wellicht wil je dat jouw auto airconditioning heeft omdat je op een warme bestemming gaat verblijven. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een auto met automatisch schakelen of een auto met een bepaald brandstoftype. Je ziet direct staan hoeveel de verschillende auto’s per dag kosten, wat de totale prijs is en welke verzekeringen er bij de prijs inbegrepen zitten.

  Stap 3: De gewenste auto huren

  Heb je een beslissing genomen over de auto die je wilt gaan huren? Dan is het heel gemakkelijk en snel te regelen. Je kunt de bestelling eenvoudig online afronden: de betalingsinformatie is altijd gecodeerd en dat betekent dat je jouw gegevens en andere belangrijke informatie beschermd zijn. Zodra je jouw auto gehuurd hebt, krijg je een bevestiging en kun je de auto op de locatie afhalen zodra je op jouw bestemming arriveert.

  Waar huur je een auto?

  Een auto huren kan overal: er zijn nauwelijks beperkingen in de mogelijkheden die je hebt. Er zijn meer dan 30.000 bestemmingen in 170 landen waar je een auto kunt huren: dit betekent dat je altijd een mogelijkheid hebt om betrouwbaar vervoer te regelen. Door heel Europa en daarbuiten vind je opties voor autoverhuur. Of je nu een auto wilt huren voor je verblijf in Zuid-Frankrijk of in de Verenigde Staten: het is allemaal mogelijk.

  Ook op het gebied van auto’s heb je heel veel mogelijkheden. Er zijn veel soorten huurauto’s beschikbaar. Je kunt kiezen voor kleine auto’s, grote auto’s, bestelwagens, jeeps, SUV’s en minibussen. Zo vind je altijd goed vervoer voor het hele gezelschap. Er zijn op bepaalde bestemmingen ook mogelijkheden om luxe wagens te huren, zoals een Porsche of een mooie auto van een ander luxe automerk.

  De tarieven voor autoverhuur

  De kosten voor het huren van een auto hangen af van een aantal zaken, waaronder het type auto dat je huurt, maar ook de lengte van de huurperiode speelt een rol. De tarieven beginnen vanaf een aantal euro per dag op basis van een week huren. Wanneer je zo weinig mogelijk wilt betalen is het aan te raden om zo ver van tevoren mogelijk te huren. Je betaalt vaak meer wanneer je last minute nog een auto wilt huren.

  Boek een huurauto naar wens

  Heb jij een auto nodig voor je zakelijke afspraken op een binnen- of buitenlandse bestemmingen of wil je voor je volgende vakantie verzekerd zijn van betrouwbaar vervoer om je van A naar B te brengen? De mogelijkheden voor het huren van een auto zijn ruim: je kunt altijd en overal een auto huren die helemaal naar wens is. Of je nu een kleine auto wilt of een grotere wagen voor meer personen of een auto met een bepaald brandstoftype, je kunt online altijd de auto vinden waar jij naar op zoek bent die binnen jouw budget is.