Philip Nijenhuis treedt terug als adviseur, aanvulling

Zwolle - 19 januari 2018

Op 29 december 2017 heeft de onderneming bekendgemaakt dat Philip Nijenhuis per 31 december 2017 aftreedt als adviseur van de onderneming.

Alle uitstaande financiële verplichtingen aan Philip Nijenhuis zijn in onderling goedvinden vastgesteld. De verplichtingen, totaal  EUR 400,000 bruto, worden in twee tranches aan Philip Nijenhuis uitgekeerd, de eerste in januari 2018 en de tweede uiterlijk januari 2019.

De financiële impact voor de onderneming zal - vergeleken met de informatie vermeld op pagina 95 van het jaarverslag 2016 - daarmee lager uitvallen.

De uitkeringen aan Philip Nijenhuis zullen uit de bestaande kasmiddelen geschieden, en er is geen aanvullende financiering nodig.

De uitstaande opties van Philip Nijenhuis, zullen tot 1 juli 2019 geldig blijven.

Over RoodMicrotec
Met meer dan 45 jaar ervaring als een onafhankelijke value-added dienstverlener op het gebied  van micro- en optoelectronica biedt RoodMicrotec Fabless Companies, OEM's en andere ondernemingen een one-stop shop propositie. Met haar powerful solutions heeft RoodMicrotec een sterke positie in Europa opgebouwd.

Onze diensten voldoen aan de industriële en kwaliteitseisen van de high-reliability/ruimtevaart, automobiel-, telecommunicatie-, medische-, IT- and elektronicasectoren.

Ons geïntegreerde kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op internationale DIN EN ISO 9001:2015 normen. Ons kwaliteitsmanagement is tevens in grote lijnen in overeenstemming met de Automobielspecificatie ISO/TS 16949. De onderneming heeft ook een geaccrediteerd laboratorium voor testactiviteiten en kwalificatie volgens de ISO/IEC 17025 norm.

De value-added diensten omvatten onder meer (eXtended) Supply Chain Management en Total Manufacturing Solutions in samenwerking met onze partners, failure & technology analysis, qualification & burn-in, test- & product engineering, production test (inclusief device programming en end-of-line service), ESD/ESDFOS assessment & training, and quality & reliability consulting.

RoodMicrotec heeft vestigingen in Duitsland (Dresden, Nördlingen, Stuttgart), in het Verenigd Koninkrijk (Bath) en in Nederland (Zwolle).

Voor meer informatie visit: http://www.roodmicrotec.com

Dit persbericht is gepubliceerd in het Engels, Nederlands en Duits. In gevallen van tegenstrijdigheid tussen deze versies prevaleert de Engelse versie.

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/352f299e-d851-4d0c-9e20-7283305d386d