Paul Gerla treedt terug uit Executive Board van Van Lanschot Kempen

's-Hertogenbosch/Amsterdam, 25 januari 2018

Paul Gerla, lid van de Executive Board van Van Lanschot Kempen, legt zijn functies binnen de groep neer. Op 3 juli 2017 werd bekend gemaakt dat hij tijdelijk terugtrad in verband met gezondheidsproblemen.

Karl Guha, bestuursvoorzitter: "We zijn heel verdrietig over het feit dat we Paul moeten gaan missen als collega in de Executive Board. We kijken met grote bewondering naar de manier waarop hij in de afgelopen maanden is omgegaan met deze situatie. Tijdens zijn medische behandeling is hij voortdurend betrokken gebleven bij de gang van zaken bij Kempen Capital Management en bij de groep. Hij is en blijft een enorm gedreven professional met hart voor de zaak en voor zijn collega's. Wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling en groei van ons bedrijf in de afgelopen dertien jaar. Vanwege zijn grote verdiensten voor ons bedrijf hebben we hem benoemd tot erevoorzitter van Kempen. Namens alle collega's wens ik Paul en zijn familie heel veel sterkte in de komende periode."

Paul Gerla: "Hoewel ik me nog volledig betrokken voel bij ons bedrijf, heb ik me in de afgelopen maanden steeds meer moeten richten op mijn medische situatie. Het moment is gekomen om mij nu helemaal te gaan richten op de behandeling en op mijn gezin, familie en vrienden. Hoewel het pijn doet om op deze manier afscheid te moeten nemen van mijn vrienden en collega's bij Kempen Capital Management en Van Lanschot Kempen, ben ik toch vooral heel trots op alles wat we samen hebben bereikt. We staan er beter voor dan ooit en ik heb heel veel vertrouwen in ons vermogen om samen verder te bouwen aan een bijzondere wealth manager die duurzame toegevoegde waarde creëert voor onze klanten."

Paul Gerla's taken worden sinds juli 2017 waargenomen door zijn collega's in de Executive Board en het MT van Kempen Capital Management. Nadere mededelingen over de opvolging zullen volgen zodra dat mogelijk is.


Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90;
investorrelations@vanlanschotkempen.com


Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen, met haar merknamen Van Lanschot, Evi en Kempen, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen van haar klanten. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam , is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/19fdda4f-700a-48fa-b148-9a278d592ddb