eGain vermeld als representatieve vertegenwoordiger in de 2022 Gartner® Market Guide for Customer Service Knowledge Management Systems, de gids voor kennismanagementsystemen op het gebied van klantenservice

SUNNYVALE, Calif., Oct. 03, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- eGain Corporation (NASDAQ: EGAN), de toonaangevende aanbieder van kennismanagementplatforms voor de automatisering van klantbetrokkenheid, heeft vandaag aangekondigd dat het is vermeld in de 2022 Gartner Market Guide for Customer Service Knowledge Management Systems.

“In 2022 noemde 74% van de leiders op het gebied van klantenservice en -ondersteuning (Customer Service and Support, CSS) de verbetering van kennis- en contentlevering aan klanten en werknemers als prioriteit. Bij gebrek aan directe interacties met collega's wanneer ze vanuit huis werken, zullen vertegenwoordigers behoefte hebben actuele, gepersonaliseerde, contextuele informatie binnen de werkstroom om klanten te helpen en hun verzoeken op te lossen,” schrijven auteurs Pri Rathnayake en Drew Kraus in de gids.

Het rapport verstrekt een overzicht van de markt, schetst trends en uitdagingen en biedt een raamwerk voor de evaluatie van de capaciteiten van verkopers. Dit helpt bedrijfsleiders het juiste platform en de juiste partner te kiezen voor hun kennisinitiatieven. Verkopers werden beoordeeld in drie categorieën: betrokkenheid van eindgebruikers, curatie en contextualisering en beheer van de kennislevenscyclus. Elke categorie bestond uit subcategorieën:

 • Betrokkenheid van eindgebruikers
  • Semantisch zoeken
  • Begeleide hulp
  • Portal/helpcentrum
  • Orkestratie van de klantenreis
 • Curatie en contekstualisering
  • Insight engine (inzichtmotor)
  • Kennisgrafiek
  • Gebruiksanalyses
 • Beheer van de kennislevenscyclus
  • Dynamic editor (dynamische editor)
  • Geatomiseerde authoring
  • Contentbeheer
  • Optimalisatie van de gezondheid van de inhoud

“Kennisbeheer is het brein van moderne klantenservice,” zei Ashu Roy, eGain CEO. “We vinden het een eer om vermeld te worden in de Gartner Market Guide for Customer Service Knowledge Management Systems.”

Meer informatie
Gartner Market guide for Customer Service Knowledge Management Systems: https://www.egain.com/knowledge-management-gartner-market-guide/
eGain Knowledge Hub™: https://www.egain.com/products/knowledge-hub/
eGain Innovation in 30 Days™: https://www.egain.com/risk-free-trial-customer-engagement-software/

Gartner, Market Guide for Customer Service Knowledge Management Systems, 20 September 2022, Pri Rathnayake, Drew Kraus
GARTNER en Magic Quadrant zijn geregistreerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of zijn aangesloten filialen in de Verenigde Staten en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Gartner beveelt geen verkopers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties worden genoemd en adviseert technologiegebruikers niet om alleen de verkopers met de hoogste beoordelingen of andere aanduiding te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en dienen niet te worden opgevat als de weergave van feiten. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, in verband met dit onderzoek af, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over eGain
Onze door kennis aangestuurde software met geïntegreerde AI automatiseert digital-first-ervaringen voor bedrijven en overheidsinstanties. Het eGain-platform, dat verbonden is met toonaangevende CRM- en contactcentrumsystemen, creëert in korte tijd waarde en levert eenvoudige innovatie met virtuele assistentie, selfservice voor klanten en moderne dekstoptools voor agenten.Ga naar www.eGain.com voor meer informatie.

Gain, het eGain-logo en alle andere eGain-productnamen en slogans zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van eGain Corp . in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere bedrijfsnamen en producten die in dit persbericht worden vermeld zijn mogelijk handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de desbetreffende bedrijven.

Contactpersoon voor media bij eGain

Michael Messner
E-mail: press@egain.com
Telefoon: 408 636 4514