Unit4 benoemt Johan Reventberg tot Chief Revenue Officer

Dordrecht, 6 maart 2023 -Unit4, leider in zakelijke cloudapplicaties voor dienstverlenende organisaties, kondigt vandaag de aanstelling van Johan Reventberg aan tot Chief Revenue Officer.

In deze functie zal Reventberg verantwoordelijk zijn voor alle wereldwijde Go-to-Market-activiteiten van Unit4, waaronder het toezicht houden op de partnerorganisatie valt.
Johan reventberg
Johan Reventberg

Met meer dan twintig jaar ervaring in consulting, pre-sales, sales management en algemeen management stapt Reventberg van software- en consultancybedrijf Blue Yonder ​ over naar Unit4. Hij was bij Blue Yonder als directeur van de EMEA-regio verantwoordelijk voor de inkomsten vanuit de software en professionele diensten en het afstemmen van de regionale Go-to-Market-aanpak op de wereldwijde strategie.

Reventberg begon zijn carrière als IT- en managementconsultant bij Accenture , waar hij zich richtte op grootschalige IT-transformaties in de detailhandel en IT-outsourcing. Daarna maakte hij de overstap naar ​ Oracle als sales- en oplossingenadviseur. Hier was hij verantwoordelijk voor de lancering van Oracle Retail in Scandinavië. Reventberg woont in Stockholm en heeft een bachelor in informatica en een master in bedrijfs- en informatietechnologie.