Van Lanschot Kempen: voortgang inkoopprogramma van eigen aandelen van 14 maart tot en met 20 maart 2023

Amsterdam/’s-Hertogenbosch, 21 maart 2023


In de periode van 14 maart tot en met 20 maart 2023 heeft Van Lanschot Kempen 79.926 eigen aandelen (certificaten van gewone aandelen A) ingekocht. De aandelen zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 26,99 per aandeel voor een totaalbedrag van € 2.157.228.

Deze inkopen zijn onderdeel van het inkoopprogramma om maximaal 350.000 eigen aandelen in te kopen, dat op 23 februari 2023 is aangekondigd. Inmiddels zijn in totaal 199.397 eigen aandelen ingekocht.

Meer informatie, waaronder het gedetailleerde overzicht van de inkooptransacties verricht onder dit inkoopprogramma, is beschikbaar op www.vanlanschotkempen.com/inkoopaandelen.

Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90; investorrelations@vanlanschotkempen.com

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen actief in Private Banking, Investment Management en Investment Banking. Ons doel is het behoud en de opbouw van vermogen, op een duurzame manier, zowel voor onze klanten als voor de samenleving waar we deel van uitmaken. We zijn een duurzame wealth manager met een lange-termijn focus, dit betekent dat wij proactief streven naar het voorkomen van negatieve impact voor alle belanghebbenden en het creëren van positieve, lange-termijn financiële en niet-financiële waarde. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Om het volledige potentieel van onze organisatie voor onze klanten te benutten, bieden we oplossingen die voortbouwen op de kennis en expertise van de hele groep en op ons open architectuurplatform. We zijn ervan overtuigd dat we op een duurzame manier aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen door hen toegang te bieden tot het volledige scala aan diensten en producten binnen al onze bedrijfsonderdelen.

Zie voor meer informatie: vanlanschotkempen.com

Disclaimer
Dit persbericht is geen (uitnodiging tot het doen van een) aanbod tot het (ver)kopen of anderszins verkrijgen van of inschrijven op financiële instrumenten en is geen advies of aanbeveling om enige handeling te verrichten of na te laten.

Bijlage