Online mobiel beleggen, dé tips voor een lekkere winst!

Tegenwoordig kan bijna alles via je mobiele telefoon, van werken tot bankieren en van social media tot bellen. Ook het beleggen en handelen in aandelen en crypto is een stuk eenvoudiger hiermee geworden. Het is daarnaast niet alleen eenvoudiger geworden, maar ook toegankelijker. Waar je vroeger je nog in Amsterdam moest melden om op de fysieke beurs mee te kunnen doen in deze handel, is dat vandaag de dag wel anders. Vanaf je vertrouwde telefoon kun jij al mooie resultaten boeken. Maar hoe je dit zo goed mogelijk aanpakt? Lees snel verder.

Altijd bereikbaar

Nog belangrijker dan de juiste telefoon is de juiste bereikbaarheid. Succesvol zijn op de beurs valt of staat met de bereikbaarheid. Zorg ervoor dat je een bundel hebt met genoeg data, maar ook waar je nog altijd via de ‘normale’ lijn op bereikbaar bent. Een sim only onbeperkt bellen aangevuld met een databundel is hiervoor ideaal. Je kan zo snel handelen, bevriende beleggers kunnen je tippen en je kunt altijd rondbellen voor advies. Nooit onvoorziene hoge kosten achteraf, onbereikbaarheid of andere nadelige gevolgen. De beller is sneller, nog steeds een waarheid als een koe.

De juiste apps

Je kunt beleggen via allerlei websites in de browser met allerlei inlogportals, maar je kunt tegenwoordig in zowel crypto als aandelen ook gewoon beleggen aan de hand van handige apps op bijvoorbeeld je iPhone 11. Naast dat je deze veel eenvoudiger open klikt en het daardoor handzamer is, zijn ze ook vaak veel gebruiksvriendelijker om mee te handelen. Zo kun jij altijd snel een deal sluiten wanneer een aandeel of munt gaat pieken. Er zijn natuurlijk veel verschillende online brokers, allemaal met eigen tarieven. Verdiep je erin welke bij jouw voorkeuren aansluit en welke een app hebben. Dit gaat je vele voordelen opleveren.

De juiste telefoon

Qua telefoons zijn er tegenwoordig zóveel goede opties op de markt, dat je hiervoor niet meteen over hoeft te gaan tot de aanschaf van het duurste van het duurste. Wat wel belangrijk is, is dat je een exemplaar hebt waar de laatste updates qua besturingssysteem op kunnen. Apps worden regelmatig bijgewerkt -niet in de laatste plaats vanwege veiligheidsissues- en dat dit mogelijk is bij jouw besturingssysteem is wel een vereiste.

Kortom, het was nog nooit zo makkelijk om online te handelen in aandelen en crypto. Dit is echter niet alleen voor jou zo, maar ook voor alle anderen. Om mee te doen en te blijven doen, is het slim om bovenstaande punten serieus te nemen!