Joris Höppener benoemd tot Directeur Business Solutions bij Ordina

Ordina benoemt Joris Höppener (39 jaar) tot directeur van de Business Solutions divisie. Höppener richt zich in die functie op de strategie en operationele leiding van de divisie 'Business Solutions'. Tevens treedt hij toe tot het Executive Committee van Ordina .

Höppener bekleedde voordat hij in dienst kwam bij Ordina de functie van Junior Partner bij McKinsey & Company. In deze rol heeft hij sinds 2003 uitgebreide ervaring opgedaan in zowel de ICT -branche als in de financiële markt in Nederland, Europa, Azië en Australië. Höppener adviseerde bestuurders van grote organisaties met name over ICT sales management, operationele verbetering in offshoring, data centers, applicatie ontwikkeling, beheer en over het aanwenden van IT voor innovatie.

De divisie Business Solutions van Ordina richt zich op de ontwikkeling en het in de markt zetten van standaardoplossingen voor marktbrede business vragen, zoals het inzichtelijk maken van patiëntinformatie uit verschillende zorgsystemen, de doorvoering van nieuwe wet- en regelgeving in de systemen van overheidsorganisaties of voor het inzichtelijk krijgen van de actuele stand van pensioen- en woekerpolissen.