Erik Mauritz aangesteld als Senior Adviseur bij Trade Republic Nederland

Erik Mauritz is sinds half mei aangesteld als Senior Adviseur voor online beleggings- en spaarplatform Trade Republic in Nederland. In deze functie zal hij zich voornamelijk richten op het versterken van de bekendheid van het bedrijf bij de Nederlandse consument.

Erik mauritz
Erik Mauritz
Mauritz was eerder werkzaam als Hoofd Beleggersdesk bij IEX Group . Daarvoor werkte hij onder andere bij BNP Paribas als Head of Exchange Traded Solutions Sales en vervulde hij managementfuncties bij RBS en ABN AMRO .

Na jarenlange ervaring in de financiële wereld is Mauritz ervan overtuigd dat maandelijks automatisch beleggen in ETF’s voor het merendeel van de mensen de beste en meest kostenefficiënte manier is om kapitaal op te bouwen. Trade Republic maakt dit mogelijk, ook voor kleine beleggers en Mauritz wil graag bijdragen aan het succes hiervan in Nederland.

Het van oorsprong Duitse Trade Republic is actief in 17 Europese markten en heeft ruim 6 miljard euro onder beheer. Het is haar missie om iedereen snel en eenvoudig toegang te geven tot de kapitaalmarkten.