Batenburg Beheer wordt Batenburg Techniek

Deze week bestaat Batenburg Beheer N.V. 100 jaar. Ter gelegenheid van haar eeuwfeest wordt de naam gewijzigd in Batenburg Techniek N.V., een passende verwoording voor de activiteiten als dienstverlener in de installatietechniek en technische handel.

Tijdens een bijeenkomst met de medewerkers is tegelijkertijd een nieuwe, verfrissende huisstijl onthuld. Tot op heden werkten de dochterbedrijven regionaal en onder eigen namen. Binnen de nieuwe merkstrategie behouden zij hun eigen naam, maar zij krijgen dezelfde huisstijl. Hiermee illustreert Batenburg Techniek dat de dochterbedrijven veel intensiever samenwerken. Dit wordt benadrukt door de slogan ‘Techniek gaat prima samen’.

Batenburg Techniek

Deze staat voor de samenwerking tussen de dochterbedrijven onderling maar ook met de opdrachtgever. Met ingang van maandag 14 november 2011 is de naam Batenburg Beheer N.V. in het Handelsregister gewijzigd in Batenburg Techniek N.V. De naamswijziging heeft plaatsgevonden onder verwijzing naar de statutenwijziging waartoe in de op 20 mei 2011 gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Batenburg Beheer N.V. is besloten.

Codes ongewijzigd

Aan NYSE Euronext in Amsterdam is verzocht te bepalen dat de notering van en handel in de gewone aandelen van nominaal EUR 2,40 per donderdag 17 november 2011 zal aanvangen onder de nieuwe naam Batenburg Techniek N.V. Het handelssymbool BATEN en de ISIN code NL0006292906 zullen hierbij niet wijzigen.